În Republica Moldova, weekendul se încheie cu vreme perfectă pentru făcut planuri

În Republica Moldova, weekendul se încheie cu vreme perfectă pentru făcut planuri Prognoza meteo. Sursa foto: freepik

Vreme foarte frumoasă, în Republica Moldova, azi, 22 septembrie. Soarele va străluci nestingherit de nori, în aproape toate regiunile țării, Doar în partea de sud vor exista ușoare înnorări, pe parcursul zilei, dar fără să existe șanse de precipitații, după cum au anunțat meteorologii.

Maximele se vor încadra între valorile obișnuite pentru această perioadă a anului, între 22 și 23 de grade Celsius, cu o minimă ce va atinge 11 grade Celsius.

Vreme ideală în Republica Moldova, duminică, 22 septembrie

Vor fi 23 de grade la Cahul și câte 22 de grade Celsius la Briceni, Bălți, Răbnița, Chișinău și Ștefan-Vodă. Mâine, în prima zi a săptămânii, situaia va rămâne la aceleași valori ca și cele din weekend. Maxime de 23 - 24 grade și cer însorit, parțial înnorat, fără șanse de ploaie, în nord și în nord-est.

Prognoza meteo

Prognoza meteo. Sursă foto: Unsplash

În România, astăzi, temperaturile vor fi apropiate şi pe alocuri uşor peste cele obișnuite în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dupã-amiaza şi seara în centrul, sudul şi estul ţării. Acolo unde, izolat, cu șanse mai mari la munte şi în Dobrogea, va ploua neînsemnat cantitativ, după cum au anunțat meteorologii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Temperaturi ridicate, pentru această dată, în România

De asemenea, temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 21 şi 27 de grade Celsius. Iar cele minime vor fi ajunge între 3 grade în partea de est a Transilvaniei şi 17 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă, în special în centru şi est.

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată a anului. Cerul urmează să se prezinte variabil în timpul zilei. Vor exista, de asemenea, unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei, după-amiaza şi seara. Însă, condiţiile de ploaie vor fi foarte scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade, au mai transmis specialiștii de la ANM.

Revista presei