Două vedete au trișat la Asia Express. Totul a fost filmat și dat la TV

Două vedete au trișat la Asia Express. Totul a fost filmat și dat la TVSursa foto: Antena1

O nouă ediție plină de adrenalină din Asia Express a fost difuzată aseară, iar momentul culminant a fost marcat de Carmen Negoiță și sora ei, când cele două au fost surprinse trișând în timpul unei probe dificile. Deși toți concurenții s-au străduit să finalizeze provocarea, cele două au încercat să ocolească regulile, iar întregul incident a fost surprins de camerele de luat vederi.

Două vedete au trișat la Asia Express

Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au fost surprinse încălcând regulile în timpul ultimei curse pentru a doua imunitate din Asia Express. Cele două au trișat în această provocare, iar momentul a fost difuzat pe micile ecrane, stârnind reacții din partea telespectatorilor. Proba a implicat memorarea numelui complet al capitalei Thailandei, Bangkok, ceea ce s-a dovedit a fi o sarcină extrem de dificilă.

Deși pare simplu la prima vedere, numele oficial al orașului are nu mai puțin de 168 de litere, fiind cel mai lung nume de oraș din lume: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit. Această complexitate a fost exact provocarea care le-a pus probleme participanților, dar Carmen și sora ei au încercat să o evite.

Au citit de pe fițuici

În timp ce restul concurenților au depus toate eforturile pentru a memora cât mai multe cuvinte din complicatul nume al capitalei Thailandei, Carmen și sora ei au profitat de neatenția "judecătoarei" și au trișat, citind de pe notițe. Momentul în care cele două au încălcat regulile a fost surprins clar în imagini, demonstrând cum au reușit să păcălească supraveghetorul provocării.

Carmen Negoiță Asia Express

Carmen Negoiță Asia Express. Sursă foto: Captură video Youtube

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au trișat și ei la Asia Express

Carmen și sora ei nu au fost singurele care au apelat la trișat în Asia Express. Într-o ediție anterioară, Mihai Găinușă a fost surprins furând un pui de găină dintr-o piață în timpul unei misiuni. Concurentul s-a asigurat că nu este nimeni prin preajmă, apoi a strecurat mâna în coteț și a luat găina, continuând provocarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ceea ce Mihai Găinușă nu știa este că în Thailanda, fapta sa putea atrage consecințe grave, deoarece furtul de animale este pedepsit cu închisoarea. Aventura lui risca să devină mult mai serioasă, dacă autoritățile locale ar fi intervenit.

„Potrivit articolului 335, paragraful 12), din Codul Penal thailandez, „Cel care fură ceva aparținând unui agricultor – un produs, o plantă, un animal sau un instrument folosit în scopul desfășurării activității agricole sau dobândit dintr-o astfel de activitate – va fi pedepsit cu închisoarea de la 1 la 5 ani și cu amendă între 2.000 și 10.000 de bahți (nr. 270 – 1.350 lei)”, se arată în Codul Penal din Thailanda, potrivit celor de la Cancan.