Eclipsa de Lună. Cum vor fi influențate zodiile

Eclipsa de Lună. Cum vor fi influențate zodiile

Ultima eclipsă de Lună din anul 2024 va avea loc în seara zilei de marți, 17 septembrie. Eclipsele lunare au loc atunci când Pământul este poziționat între Lună și Soare.

„O eclipsă are loc atunci când luna trece prin umbra Pământului. Adică, Pământul blochează Soarele văzut de Lună. În timp ce Luna se află în umbra Pământului, aceasta va deveni mult mai întunecată”, a transmis Benjamin Boe, expert în eclipse și profesor asistent de fizică la Wentworth Institute of Technology.

Există trei tipuri de eclipse de Lună: totală, parțială și penumbrală. Cea de pe 17 septembrie va fi parțială. În timpul acestui tip de eclipse, cele trei corpuri planetare nu sunt perfect aliniate. Astfel, în timp ce Luna trece prin umbra Pământului, aceasta nu capătă nuanța roșiatică a unei eclipse totale de Lună, conform NASA. În schimb, se pare că o umbră este proiectată pe satelit.

Boe este de părere că această eclipsă nu va avea un aspect deosebit de dramatic. „Va fi doar o eclipsă parțială, cu o mică parte din Lună care se va întuneca și va avea acea culoare roșie. Restul lunii va fi într-o eclipsă parțială, așa că va deveni mai slabă, dar nu este spectaculoasă”, spune el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum pot vedea eclipsa de Lună de pe 17 septembrie?

Potrivit EarthSky, eclipsa parțială de soare va fi vizibilă între noaptea dintre 17 și 18 septembrie. Ea va fi vizibilă de întregul mapamond, nu doar de o anumită parte a planetei. Durata acestei eclipse nu va fi mai mare de trei ore.

„Această eclipsă este importantă pentru observatorii din zonele orare estice și centrale. Aceasta are loc destul de devreme după ce se înserează. Cu toate acestea, nu este o eclipsă lunară extraordinară din cauza faptului că o mică parte din Lună se va întuneca în mod corespunzător”, spune Boe.

Este eclipsa de Lună sau o „superlună”?

Eclipsele lunare au loc întotdeauna în timpul lunii pline. Totuși, de această dată va fi o superlună întrucât orbita sa este mai aproape de Terra decât în mod normal. Aceasta este cea de-a doua dintre cele patru superluni consecutive.

Care sunt efectele astrologice ale eclipsei?

În timpul acestei eclipse, vom dori să realizăm ceva care ne îndeplinește un anume scop. Planetele Saturn, Uranus și Neptun se unesc cu punctul eclipsei. Atunci, vom simți nevoia să facem ceva mai mult pentru noi. Ne vom îndrepta spre o schimbare în viața noastră. De asemenea, vom avea în vedere relațiile, dar și care sunt planurile de viitor.

Oamenii trebuie să fie deschiși la noile sentimente. Aceștia nu trebuie să se îndepărteze de adevăr, ci să-l accepte.

Cum va afecta eclipsa zodia

Berbec

Ascultă-ți intuiția în timpul eclipsei de Lună. Este posibil să descoperi noi adevăruri despre tine și despre alții. Dă-ți voie să înțelegi mai bine anumite situații. Scrie-ți visele pe o foaie și încearcă să le proiectezi în viitor.

Taur

Nu este loc în viața ta pentru prieteni de ocazie care te folosesc doar pentru a fi puntea lor peste ape tulburi. Pentru acest motiv îți menții grupul de prieteni restrâns. Relația cu cei care s-au dovedit a fi adevărații tăi prieteni îți va aduce bucurie și un sentiment de confort.

Gemeni

Decide în ce proiecte profesionale vrei să-ți investești timpul și în ce nu. Gândește-te la modul în care aceste demersuri te vor conduce către obiectivele tale profesionale. Gândirea practică în carieră te conduce către obiectivele tale actuale.

Rac

Îți deschizi mintea către noi posibilități, care includ explorarea unor locuri îndepărtate, în afara zonei tale de confort. Planifică-ți următoarea vacanță cu prietenii și familia sau cel puțin începe să visezi la ea.

Leu

Ultimele câteva luni au fost epuizante. Acum simți efectele a tot ceea ce ți-ai asumat. Relaxează-te. Acordă-ți timp pentru a te vindeca. Astfel, îți va fi mai ușor să înfrunți lumea.

Fecioară

Dacă ai ezitat înainte de a face schimbări în relații, atunci acum este momentul. Eclipsa îți conferă încrederea și puterea de a purta conversații dificile. Vei descoperi că acest lucru te va ajuta să îți dai seama exact unde te situezi.

Ce se întâmplă cu celelalte șase zodii?

Balanță

Găsirea unei program în activitățile tale de zi cu zi este o provocare. Cu toate acestea, eclipsa de Lună te împinge să-ți găsești o rutină care să te țină în grafic. Nu te vei simți ca și cum ai fi pierdut.

Scorpion

S-ar putea să fie greu să-ți aduni creativitatea. Totuși, acest lucru înseamnă că ar trebui să cauți mai adânc în tine pentru a-ți etala măiestria. Lasă-ți talentul să se dezvolte și arată-l lumii. Acum este momentul potrivit pentru ca talentele tale să fie văzute.

Săgetător

Îți schimbi poziția și te ajută să înțelegi lucrurile dintr-o perspectivă sentimentală diferită. O să ai impresia că toată baza ta să clatină. trebuie să fii pregătit să o reconstruiești. O perspectivă nouă este ceea ce ai nevoie pentru a te elibera de trecut și a aduce noutate.

Capricorn

Ai multe pe cap în acest moment. Nu îți fie teamă să ceri ajutor pentru a te ocupa de diverse lucruri. A avea nevoie de ajutor nu te face inferior, ci te face inteligent. Nu le poți face pe toate de unul singur.

Vărsător

Gândește-te la modalități prin care poți aduce abundență. Dacă ești în căutarea unei măriri de salariu, ai putea discuta următorii pași cu cei de la conducere pentru a te asigura că primești ceea ce meriți, conform yahoo.com.

Pești

Ai ocazia rară de a face schimbări semnificative în viața ta. Îți poți elibera vechile tipare și moduri de gândire care te-au ținut pe loc. Făcând acest lucru, vei avea șansa să evoluezi și să crești în propriul tău ritm și timp.

Revista presei