Schimbări la Antena 1. Plecare de răsunet de la o emisiune

Schimbări la Antena 1. Plecare de răsunet de la o emisiune Antena 1. Sursa foto: Antena 1/ Facebook

Schimbări mari la Antena 1. Urmează noul sezon „Power Couple România – La bine și la greu”, iar Dani Oțil deja a anunțat că nu va mai apărea o perioadă la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Printre cei care își vor testa limitele se numără DOC cu soția lui, Diana Bulimar alături de iubit, dar și Radu Bucălae, co-prezentator la Neatza, alături de soția lui, Alexandra.

Încă o schimbare la Antena 1

Se pare că „Neatza cu Răzvan și Dani” rămâne și fără magicianul Robert-Tudor. El va merge cu soția lui, Elena, la „Power Couple România” și nu va mai apărea la matinal o perioadă. Soția acestuia s-a ferit până acum de lumina reflectoarelor.

Cum și-a cunoscut magicianul Robert-Tudor soția

Magicianul și soția sa au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au și un bussiness împreună. Recent, Robert-Tudor a povestit cum a cunoscut-o pe Elena, dar și care sunt lucrurile pe care le admiră la ea.

Ne puteți urmări și pe Google News
Magicianul Robert Tudor

Magicianul Robert Tudor și soția. Sursa foto Instagram

„Eram într-o perioadă în care mă aflam în căutare. Voiam să găsesc liniștea sufletească, e mult mai important. Pentru că toate pe care le găseai, te cicăleau. Aveai impresia că sunt perfecte, dar după ce te cunoșteai mai bine, începeau să-ți umble în telefon, să îți pună întrebări, nu se face. Trebuie libertate. Și când m-am simțit eu că am libertatea asta, a început să-mi placă și să mă înțeleagă, să comunic cu ea. E foarte inteligentă soția mea” spunea Robert Tudor pentru Cancan.

Dani Oțil la Power Couple

Dani Oțil la Power Couple. Sursa foto Antena 1

Matinalul de la Antena 1 rămâne fără oameni

Prin urmare, „Neatza cu Răzvan și Dani” rămâne fără magicianul Robert-Tudor, Radu Bucălae și Dani Oțil până la terminarea filmărilor „Power Couple”. Dani Oțil, care va fi înlocuit de Florin Ristei, a spus că i-a fost foarte greu să se desprindă de matinal.

„Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza. Noi suntem o familie de mai bine de 15 ani. Și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi de la Neatza”, a declarat Dani Oțil despre decizia de a participa la ”Power Couple”.

Revista presei