Urarea prințului William, ecou pe internet. Ce au spus fanii Familiei Regale

Urarea prințului William, ecou pe internet. Ce au spus fanii Familiei Regale Sursa foto: Facebook/ Printul Harry și William

Prințul William i-a transmis lui Harry un mesaj de ziua lui. Dincolo de tensiunile din Familia Regală, acesta a decis să își felicite fratele într-un astfel de moment. Gestul său a stârnit multe reacții pe rețelele de socializare.

Prințul William, lăudat de fani

Fanii au lăudat decizia prințului William de a-i ura „la mulți ani” fratelui său.  Pe contul oficial de socializare al Prințului și Prințesei de Wales, cei doi au scris: „La împlinirea celor 40 de ani, îi urez la mulți ani Ducelui de Sussex!”

Mai mult, cuplul a repostat fotografia publicată inițial de Regele Charles și Regina Camilla. De altfel, ambii i-au transmis, de asemenea, felicitări pentru ziua sa de naștere.

Prințul Harry

Sursa foto Facebook/ Prințul Harry

Val de reacții

Gestul surprinzător al lui William a stârnit un val de reacții pozitive în rândul fanilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă mulțumesc că sunteți adulții din încăpere. Pe măsură ce Prințul Harry își continuă atacurile, acest lucru îl va pune într-o lumină mai proastă”, a fost mesajul unui fan.

Un altul i-a mustrat pe cei doi, menționând că urarea putea fi făcută în privat.

„Apreciez urările pentru ziua de naștere, dar eu nu aș fi putut să o fac. Îmi susțin în continuare părerea că ai fi putut să o faci personal”, i-a transmis o altă persoană.

„Foarte frumos din partea ta. El nu merită să aibă rude atât de amabile. Nu sunt supărat, sunt dezamăgit”, a spus un alt fan al celebrului cuplu.

Prințul William, gest surprinzător pentru Harry

În 2023, Familia Regală a refuzat să sărbătorească în mod public ziua de naștere a lui Harry. Tensiunile între cele două părți au apărut după lansarea cărții sale.

O parte dintre internauți i-au transmis mesaje „fiului rătăcit”.

„La mulți ani, Prințul Harry, îți doresc să ai parte de cât mai multe zile de naștere și să fi sănătos”, i-a scris un fan.