Zodiile care se vor certa cu toată lumea în perioada următoare. Va fi mare scandal

Zodiile care se vor certa cu toată lumea în perioada următoare. Va fi mare scandal Sursă foto: Dreamstime.com

Horoscop. Astrologii au anunțat că trei zodii se vor certa cu rudele și prietenii în perioada următoare. Ele își vor pierde cumpătul și vor arunca cuvinte dure. Acestea nu se gândi la consecințe și vor spune tot ce au pe suflet. Este vorba de nativii Gemeni, Berbec și Leu.

Horoscop. Gemeni

S-ar putea să te cerți cu persoanele dragi în perioada următoare din cauza felului tău de a spune lucrurilor pe nume. Sinceritatea ta îi va deranja pe cei din jur și îi va face să te evite și să te excludă din grupul lor.

cuplu

Sursa foto: dreamstime.com

Gemenii, semn de aer guvernat de Mercur, sunt, de asemenea, cunoscuți pentru natura lor duală. Aceștia nu știu să comunice foarte bine și se ceartă des. Cei născuți în zodia Gemeni se pot angaja în dispute și certuri datorită talentului lor de a se transforma mereu în ”avocatul diavolului”. Ei sunt sarcastici și își schimbă părerea de la o zi la alta, iar aceste lucruri îi deranejază pe cei din jur. Nativii Gemeni trebuie să se gândească mai bine înainte de a își spune punctul de vedere.

Zodii

Zodii. Sursa foto: Arhiva EvZ

Berbec

În următoarea perioadă vei avea parte de gălăgie și agitație. Tot acest haos va fi din cauza ta și a felului în care te comporți cu cei din jur. Rudele și apropiații îți vor reproșa că te gândești doar la tine și că nu vrei să asculți niciodată părerile altora.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru natura lor impulsivă. Guvernați de Marte, planeta războiului și a pasiunii, ei se aprind ușor și dau naștere rapid unor certuri aprinse. Dorința puternică a Berbecului de a se impune îi deranjează pe cei din jur. Berbecii par agresivi și provoacă multe scandaluri pentru că sunt convinși că au mereu dreptate.

Horoscop. Leu

Sunt șanse mari să te cerți cu partenerul de viață și cu colegii de muncă zilele următoare. Atitudinea ta poate părea arogantă câteodată, iar aceștia îți vor spune că s-au săturat să îți accepte fițele.Guvernați de Soare, cei născuți în zodia Leului sunt dornici să se afle mereu în centrul atenției, spre nemulțumirea multora.

Nevoia lor de a fi în centrul atenției poate duce la conflicte puternice în cadrul relației de cuplu. Nativii din această zodie pot deveni iraționali, dacă simt că partenerul nu le oferă suficientă atenție. Aceștia sunt foarte impulsivi și câteodată vorbesc foarte urât cu cei din jur.

Revista presei