Fost internațional, la Terapie Intensivă. Fotbalist în stare gravă după un accident de vacanță

Fost internațional, la Terapie Intensivă. Fotbalist în stare gravă după un accident de vacanță Poliția. Sursa foto: Pixabay

Accident grav suferit de un jucător de fotbal, fost component al echipei naționale a Arabiei Saudite. Atacantul Fahad Al-Muwallad a fost internat la terapie intensivă într-un spital din Dubai, după ce a căzut de la balconul reşedinţei sale private.

Fotbalistul se afla în vacanță, în momentul în care s-a produs incidentul, conform informațiilor furnizate de autoritățile saudite. În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat.

Accident grav la reședința unui fotbalist saudit

Incidentul căruia i-a picat victimă jucătorul de fotbal s-a petrecut joi după amiază. Atacantul, în vârstă de 30 de ani, implicat în accident, joacă pentru echipa Al-Shabab din Riad, începând din 2022.

Autoritățile locale au informat consulatul saudit din Dubai legat de ceea ce s-a întâmplat. Într-o declaraţie emisă sâmbătă seara, consulatul saudit a transmis că „urmăreşte ancheta desfăşurată de poliţie” în emirat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fahad Al-Muwallad a fost internat la ATI într-unul dintre spitalele locale, după ce a căzut de la balconul de la etajul doi al casei sale. El se afla aici într-o scurtă vacanță de relaxare, după cum precizează autoritățile.

Fahad Al-Muwallad

Fahad Al-Muwallad Sursa foto: X

Conducerea Al-Shabab îngrijorată de starea fotbalistului

Imediat ce s-a aflat despre accident, clubul Al-Shabab a anunţat că preşedintele grupării a plecat de urgenţă la Dubai. Oficialii grupării spun că președintele clubului va evalua starea de sănătate a jucătorului de fotbal și va lua deciziile ce se impun.

Între timp, o publicație saudită, Al-Madina, a făcut referire la „suspiciuni penale”. Jurnaliștii au citat surse bine informate.

De altfel, nu ar fi prima oară când atacantul Fahad Al-Muwallad ar fi implicat în activități necurate. El a fost suspendat de două ori pentru dopaj, în trecut.

Fotbalistul implicat în accident suspendat pentru dopaj

Fahad Al-Muwallad a fost suspendat pentru dopaj, în două rânduri. Prima oară s-a întâmplat în luna mai 2019, când sancțiunea primită a fost de un an.

Cea de-a doua suspendare a venit în martie 2022 pentru un test pozitiv la furosemid. Acesta este un diuretic care maschează prezenţa steroizilor anabolizanţi. Substanța se află pe lista produselor interzise de Agenţia Mondială Antidoping (WADA).

Din acest motiv,  a acuzațiilor de dopaj, jucătorul implicat în accident a fost exclus și din lotul lui Hervé Renard. Al-Muwallad nu a mai fost convocat pentru Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

 

Revista presei
Seara cea mai neagră