Florin Cheran, dezvăluiri incredibile despre nevestele lui Cornel Dinu și Dudu Georgescu

Florin Cheran, dezvăluiri incredibile despre nevestele lui Cornel Dinu și Dudu Georgescu Florin Cheran cu foști colegi de echipă. Sursa foto: Facebook

Florin Cheran, fost fundaș la Dinamo, a făcut câteva dezvăluiri fabuloase din tinerețea sa. A vorbit despre un scandal uriaș cu nevestele lui Dudu Georgescu și Cornel Dinu.

Florin Cheran, despre nevestele lui Cornel Dinu și Dudu Georgescu

Florin Cheran, fundașul dreapta de la Dinamo în perioadele 1969-1986, a făcut destăinuiri despre viață și carieră, iar unele sunt cu adevărat picante. Este vorba despre un episod delicat care s-ar fi petrecut  între Cornel Dinu și Dudu Georgescu.

Fostul mare fotbalist a spus că cele două soții se certau, iar din cauza lor se certau și Dinu cu Georgescu: „Țin minte ce probleme mari am avut cu soția lui Cornel și cu cea a lui Dudu. Silvia și Marina se certau des și din cauza lor se certau și ei. Era nenorocire, când se întâlneau”, a povestit fostul fundaș.

Erau bosumflați și se uitau urât unul la altul

Florin Cheran a mai relatat că mereu aveau niște reproșuri de făcut, „dar eu reușeam să-i împac în cantonament” Numai că, mai spune fostul fotbalist, „când ajungeau acasă, iarăși se luau la ceartă și veneau bosumflați și  uitau urât unul la altul”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”Florin Cheran, despre nevestele lui Cornel Dinu și Dudu Georgescu. Sursa foto: gsp.ro.

Reamintim că Silvia Dinu, soția fostului căpitan al lui Dinamo și al naționalei, a murit în decembrie 2011. Marina Georgescu, nevasta fostului mare atacant de la Dinamo locuiește cu soțul ei în Canada.

Florin Cheran a povestit despre viața trăită împreună cu Cornel Dinu în Bucureștiul de la acea vreme spunând că „bântuiau prin camere cu sticle de vin iar fetele țipau”.

Florin Cheran și Dinu au confundat Casa de creație cu Casa de distrtacție

Nu ascunde faptul că împreună cu Dinu au făcut tot felul de nebunii. Una dintre ele a fost atunci când am confundat Casa de creație de la Mogoșoaia cu  „Casa de distracție”. „Erau fete și țipau pe acolo și ne-am trezit cu miliția. Când m-au văzut pe mine și pe Cornel, au înțepenit deoarece ne cunoșteau”.

Florin Cheran a recunoscut că a condus aproape patru ani fără carnet. În Ministerul de Interne, toți salariații plăteau, obligatoriu, cotizație pentru Clubul Sportiv Dinamo. Și noi, când luam salariu, plăteam cotizația asta, ni se oprea la salariu”.

Și pentru că îl știau din poze, „de câte ori m-au oprit, mă făceam că duc mâna să scot carnetul dar ei spuneau: Aaa, nea Florine, să trăiești, ce face echipa...chestii din acestea, apoi îmi ziceau: Hai, du-te”.

Revista presei
Seara cea mai neagră