Doliu la Hollywood. A murit „Dutch”, din Karate Kid

Doliu la Hollywood. A murit „Dutch”, din Karate Kid

Singurul fiu al legendarului Steve McQueen, Chad McQueen, s-a stins din viață la 63 ani. Acesta era cunoscut pentru rolul lui „Dutch” din seria Karate Kid.

Actorul din Karate Kid a murit miercuri

Chad McQueen a murit miercuri, 11 septembrie, din cauza unei insuficienţe multiple de orgne. Aceasta a fost cauzată de o căzătură din 2020, după care nu şi-a revenit niciodată.

„Călătoria sa remarcabilă ca tată, precum şi dragostea sa neclintită pentru mama noastră, este o mărturie a unei vieţi pline de iubire”, au spus copiii săi Chase şi Madison.

„Ne-a transmis pasiunea lui şi a bunicului nostru. Ca familie, trebuie să trecem prin această perioadă dificilă şi vă cerem să ne respectaţi durerea în timp ce sărbătorim călătoria sa incredibilă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chad McQueen a avut o viață plină de adrenalină

Chadwick Steven McQueen a fost actor, producător de film și șofer de mașini de curse.

Născut în Los Angeles în 1960, Chad McQueen şi-a început cariera cinematografică la sfârşitul anilor 1970, înainte de a obţine cel mai cunoscut rol al său: Dutch, care îl urmăreşte pe Daniel LaRusso în „Karate Kid” (1984) şi continuarea sa „Karate Kid: Momentul adevărului” (1986).

Ca producător a câștigat un premiu Telly pentru documentarul său „Filming at Speed”. După retragerea din actorie, McQueen a apărut ca el însuși în diferite programe de televiziune legate de sporturi cu motor, inclusiv Hot Rod TV și Celebrity Rides.

Nu a mai apărut în filme din 1984

Chad McQueen nu a apărut în Karate Kid 3 (1989) sau în seria Cobra Kai, care a avut succes pe Netflix în ultimii ani. Cu toate acestea, în aceste filme se menţionează că personajul său este în închisoare.

Ca şi tatăl său, Chad McQueen a fost pasionat de maşini. A început să concureze la vârsta de 10 ani. În 2010, şi-a fondat propria companie, McQueen Racing, care construieşte maşini şi motociclete de curse.

Revista presei