Donald Trump a greșit! Cine este femeia din Ohio acuzată că a mâncat o pisică. Video

Donald Trump a greșit! Cine este femeia din Ohio acuzată că a mâncat o pisică. Video Femeia arestată în Ohio sursa: captură video

Donald Trump și pisica buclucașă. Cazul în derulare al unei rezidente din Canton, în vârstă de 27 de ani, acuzată de uciderea și consumarea unei pisici, a devenit un subiect neașteptat. Prin promovarea lui de către Donald Trump în dezbaterile din campania prezidențială.

Un articol publicat luni de Cincinnati Enquirer a scos la lumină un fapt interesant. Unii oameni confundă arestarea unei femei din august a.c. cu zvonuri care susțin că imigranții haitieni din Springfield, un oraș din sud-vestul statului Ohio, mănâncă animalele de companie ale localnicilor.

Care sunt faptele scoase la lumina zilei. Alexis Ferrell, 27 de ani, a fost arestată ca urmare a unui apel la 911. Era acuzată că ar fi torturat și ucis o pisică în fața unor martori îngroziți. Alexis Ferrell la momentul arestării era plină de sângele acesteia, au declarat polițiștii. Ea a fost încătușată și acuzată de o serie de infracțiuni, inclusiv încălcarea interdicțiilor referitoare la animalele de companie, cruzime față de animale și tulburarea ordinii publice.

Donald Trump a preluat un zvon fals privind o pisică

Un videoclip postat pe YouTube prezintă în mod fals polițiști anchetând o femeie de origine haitiană în Springfield în legătură cu consumul unei pisici. În realitate, videoclipul arată imagini preluate de pe camerele de corp ale ofițerilor din Canton (oraș din Ohio), care investigau incidentul din 16 august. Videoclipul publicat de „Fake News Network” este intitulat „Femeie haitiană mănâncă pisica vecinului în Springfield”, dar acesta este un fake-news. În urma zvonurilor răspândite pe rețelele sociale, managerul orașului Springfield, Bryan Heck, a emis o declarație oficială, în care afirmă că nu există dovezi privind uciderea sau consumarea animalelor de companie de către imigranții haitieni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că oficialii din Springfield au încercat să clarifice aceste zvonuri, fostul președinte Donald Trump a continuat să răspândească zvonul în legătură cu imigranții care ar mânca pisici și câini. „Ei mănâncă câinii! Oamenii (imigranții) care au venit acolo. Ei mănâncă pisicile! Mănâncă, mănâncă animalele de companie ale celor care locuiesc acolo”, a spus Trump în timpul dezbaterii prezidențiale de marți. Candidatul republican la președinție, Donald Trump, a făcut aceste afirmații în timpul unei dezbateri cu vicepreședintele Kamala Harris, organizată pe 10 septembrie 2024, la Philadelphia, Pennsylvania.

Senatorul J.D. Vance, care a susținut anterior aceste zvonuri, a revenit parțial asupra declarațiilor sale, postând pe X (fosta platformă Twitter): „Este posibil, desigur, ca toate aceste zvonuri să fie false.”

Femeia acuzată de canibalizarea unei pisici este din Canton

Allexis T. Ferrell, femeia din Canton (Ohio) acuzată de cruzime față de animale, nu are nicio legătură cu Haiti sau cu orice altă țară străină. Ea a fost acuzată de cruzime față de animale, un delict de gradul cinci. Începând cu 2017, Ferrell a fost acuzată de mai multe infracțiuni, inclusiv furt și utilizarea frauduloasă a cardurilor de credit, precum și punerea în pericol a copiilor.

Poliția din Canton (Ohio) a confirmat că Ferrell a fost arestată pentru prima dată în 2011 și că este cetățean american. Ferrell, care a pledat nevinovată pe motiv de nebunie, se află în custodia închisorii din Stark County cu o cauțiune stabilită la 100.000 de dolari. Un proces de evaluare psihiatrică a fost solicitat pentru a determina dacă ea este în deplinătatea facultăților mintale pentru a fi judecată. Următoarea audiere va avea loc pe 15 octombrie.

Incidentul de cruzime față de animale a avut loc în complexul de locuințe publice Jackson Sherrick Homes din Canton (Ohio), unde Ferrell este rezidentă, scrie New York Post.

Revista presei
Seara cea mai neagră