Femeia din Ohio, acuzată că a mâncat o pisică. Ce pedeapsă riscă

Femeia din Ohio, acuzată că a mâncat o pisică. Ce pedeapsă riscă Pisică. Sursă foto: Wikipedia

Procesul în curs de desfășurare al unei locuitoare din Canton, în vârstă de 27 de ani, acuzată că a ucis și a mâncat o pisică.

Evenimentul a devenit o parte improbabilă a dezbaterii privind problemele campaniei prezidențiale, cel puțin în rândul unor persoane online.

Confuzie între arestare și zvonuri nefondate

Un articol din Cincinnati Enquirer postat online luni afirmă că unii oameni fac confuzie între arestarea ei din august și zvonurile nefondate. Potrivit acestora imigranții haitieni din orașul Springfield din sud-vestul Ohio mănâncă animale de companie.

O înregistrare video postată pe YouTube pretinde în mod fals că arată polițiști confruntând o femeie haitiană din Springfield cu privire la faptul că a mâncat o pisică.

Ne puteți urmări și pe Google News

În realitate, videoclipul prezintă imagini filmate de camerele de supraveghere ale departamentului de poliție. Acestea sunt filmări cu polițiști din Canton la locul incidentului din 16 august. Videoclipul postat de „Fake News Network” poartă titlul „Femeia haitiană mănâncă pisica vecinului în Springfield”.

Ca răspuns la zvonurile răspândite pe rețelele de socializare, directorul orașului Springfield, Bryan Heck, prin intermediul biroului său, a emis luni o declarație. Acesta a afirmat că nu există nicio dovadă că pisicile sau alte animale de companie au fost rănite sau mâncate de imigranții haitieni.

În ciuda eforturilor lui Springfield de a dezminți zvonurile privind mâncatul animalelor de companie. Trump a continuat să răspândească povestea falsă. Fostul președinte a vorbit despre imigranții care mănâncă pisici și câini.

„Ei mănâncă câinii! Oamenii care au venit aici. Ei mănâncă pisicile! Mănâncă animalele de companie ale oamenilor care locuiesc acolo”, a spus Trump. El a făcut aceste declarații în timpul dezbaterii prezidențiale de marți.

Vance a părut să dea înapoi marți. A spus pe platforma X că „este posibil, desigur, ca toate aceste zvonuri să se dovedească a fi false”.

Femeia acuzată că a mâncat o pisică locuiește în Canton

Femeia din Canton acuzată că a ucis și mâncat o pisică nu are nicio legătură cunoscută cu Haiti sau cu vreo altă țară străină.

 Ferrell a fost acuzată de cruzime față de animalele de companie. Este o infracțiune de gradul cinci, iar înregistrările instanței din comitatul Stark arată că aceasta s-a confruntat cu alte acuzații începând din 2017. Acestea au prevăzut furt și utilizare abuzivă a cardurilor de credit și punerea în pericol a copiilor.

„Ferrell a fost arestată prima dată în Canton în 2011”, a scris marți într-un e-mail purtătorul de cuvânt al poliției din Canton, locotenentul Dennis Garren. „Nu avem niciun motiv să credem că ea nu este cetățean american”.

Femeia din Canton acuzată că a mâncat o pisică pledează nevinovată din motive de nebunie. Ferrell este deținută în închisoarea Stark County, cu o cauțiune stabilită la 100.000 de dolari.

Femeia a pledat nevinovată din motive de nebunie

Ea a pledat nevinovată din motive de nebunie. Avocatul său a solicitat o evaluare pentru a determina dacă era sănătoasă la momentul presupusei infracțiuni și dacă este aptă să fie judecată.

Judecătorul Frank G. Forchione de la Stark County Common Pleas este programat să organizeze o audiere privind competența la 15 octombrie.

Presupusul incident de cruzime față de animale a avut loc în blocul 1100 al străzii 13 SE din Jackson Sherrick Homes, un complex de locuințe publice deținut și administrat de Stark Metropolitan Housing Authority. Ferrell locuiește în complex, potrivit yahoo.

Revista presei
Furtuna de zăpadă