Războiul dintre Alina Sorescu și Ciucu continuă. Situația e mai tensionată ca niciodată

Războiul dintre Alina Sorescu și Ciucu continuă. Situația e mai tensionată ca niciodată Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Sursa foto: Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți 12 ani, iar în procesul de divorț s-a stabilit custodia comună, cu domiciliul la mamă. Problema este că acum dosarul se află în faza de apel, legat de programul de vizită al tatălui, iar cei doi nu reușesc să se înțeleagă.

Alina Sorescu, din nou la cuțite cu Alexandru Ciucu

Cântăreața cere un program obișnuit, în care fostul partener să aibă dreptul de a sta cu fetele două weekenduri pe lună și în vacanțe. Alexandru Ciucu vrea ca programul să fie de o săptămână cu o săptămână. Artista nici nu vrea să audă de așa ceva și îl acuză pe fostul soț de „strategii mizere și scenarii meschine”.

Alina Sorescu

Alina Sorescu . Sursa foto: Facebook

„Avem termen în instanță peste foarte puțin timp și de aceea tatăl fetelor distorsionează acum adevărul. Nu vreau să cad în plasa strategiilor lui și nu mi-am dorit să ajung aici. Ocupându-mă de copii de vârsta fetelor mele, era normal să fiu întrebată de presă anumite lucruri. Dacă și lor le place să cânte alături de mine și de ce de multe ori lipsesc din trupă. Nu mă victimizez, sunt foarte multe lucruri de spus și voi spune public atunci când voi considera eu.

Dar fac anumite precizări, pentru a nu permite să se propage un neadevăr. Fetele fac parte din trupa mea de copii pentru că sunt talentate, au calități vocale, pentru că le place și își doresc. De multe ori plâng și îl roagă pe tatăl lor în ultimii doi ani să le aducă la cursuri, spectacole. Chiar și emisiuni atunci când sunt în programul lui. Însă el le spune că el decide ce este bine pentru ele. Eu am multe activități cu copiii, iar tatăl le-a adus doar de două ori de când a început acest proces”, a declarat Alina.

Ne puteți urmări și pe Google News
alexandru ciucu

Alexandru Ciucu. Sursa foto Facebook

Acuzații grave la adresa lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a spus că Alexandru Ciucu le aduce foarte rar pe fetițe la concertele ei și că încearcă să le îndepărteze de ea. Aceasta a mai zis că fostul soț are o strategie mizeră.

„La concertul unde am cântat în duet cu Albano, la Sala Palatului, le-a adus în ultima clipă, pentru că fetele au plâns că vor să fie alături de mine și de colegii lor de trupă. Iar prezența la concertul special pentru copii de Ziua Copilului de la Timișoara a fost un scenariu meschin al tatălui. Eu aveam bilete de avion să merg cu fetele pe 2 iunie la Timișoara. Tatăl lor, cu o strategie mizeră și sub pretextul că le face o surpriză, s-a dus și le-a luat mai repede de la școală, înaintea mea. A plecat cu ele la Timișoara și m-a anunțat printr-un mesaj că e în drum spre aeroport”, a spus ea pentru Cancan.

Alina Sorescu a răbufnit

Cântăreața a spus că a încercat să evite scandalurile, dar că nu s-a putut. „Deloc întâmplător, el vine acum și spune în presă că lucrurile “ar fi trebuit să rămână în familie”. Îmi vin în minte proverbele ‘Cine se scuză, se acuză’ și ‘Hoțul strigă: Hoții!'”, a adăugat artista.

Revista presei