Dana Budeanu, ipostază inedită. Cât de îndrăzneț s-a fotografiat

Dana Budeanu, ipostază inedită. Cât de îndrăzneț s-a fotografiat Dana Budeanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Dana Budeanu a postat o imagine cu ea și trebuie să recunoaștem că este destul de curajoasă deoarece puține vedete din România s-ar expune asa cuma a făcut-o creatoarea de modă.

Dana Budeanu, ipostază inedită. Cât de îndrăzneț s-a fotografiat

Dana Budeanu s-a pozat recent fără pic de machiaj, lăsând să se vadă toate imperfecțiunile, lucru pe care puține femei l-ar face. Și pentru a pune capac gurilor rele, Dana Budeanu scrie pe social media: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Este știut faptul că atunci când vine vorba despre machiaj, Dan Budeanu preferă un look natural, foarte rar apare machiată, în special când are ședințe foto și le anunță pe „amețite” că s-a machiat.

Cu ceva timp în urmă, susținea că nu este adepta intervențiilor estetice, îndemnându-le pe femei să renunțe la injecțiile cu botox și să aibă grijă atunci când aleg un chirurg estetician. Poate că și din acest motiv a ales să posteze pe social media imagini cu ea nefardată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dana Budeanu, reacție furibundă la adresa celor care fură mireasa la nunți: „Ce e cu tâmpenia asta? Ce căutați la Arcul de Triumf?”Dana Budeanu, fără machiaj. Sursa foto: Facebook

Vedeta se crede prea deșteaptă ca să fie și frumoasă

Creatoarea de modă a scris în dreptul unei imagini cu ea, unde apare nemachiată, că este prea deșteaptă ca să fie frumoasă. Un alt aspect legat de creatoarea de modă este acela că atunci când vine vorba despre familia sa, despre fetele ei sau despre viața intimă, are grijă să ascundă totul foarte bine.

Și chiar dacă apar tot felul de informații cu privire la Dana Budeanu, puțin îi pasă... și nici nu-și pune mintea să dezmintă tot ceea ce se scrie despre ea.

În schimb, postează imagini din casa ei sau din interiorul magazinului pe care l-a decorat cu mare atenție, dând o notă aparte interiorului care nici pe departe nu arată cu un magazin de haine banal.

Dana Budeanu. Sursa foto: Instagram

De multe ori postează imagini înainte de Crăciun, după ce își decorează casa cu bradul foarte frumos decorat. Mai postează imagini cu masa aranjată de sărbătoare cu sfeșnice din cristal, tacâmuri din argint, dulciuri așezate în boluri, de asemenea, de cristal și nelipsitele lalele... totul în lumina caldă a candelabrelor din living.

Dana Budeanu nu și-a expus niciodată fetele gemene în mediul online, chiar dacă nu este o mamă strictă. Dar a dorit să le țină departe de internet, îndemnând părinții să-i urmeze exemplu pentru binele copiilor.

Revista presei