Elena Lasconi vrea la detectorul de minciuni. Cine a fost consiliera lui Timofte

Elena Lasconi vrea la detectorul de minciuni. Cine a fost consiliera lui Timofte Elena Lasconi. Sursă foto: Facebook

Elena Lasconi i-a acuzat pe Rareş Bogdan, şi pe Silviu Mânăstire că ar colabora cu serviciile secrete. În acest context, după acuzațiile pe care i le-au adus ei, îi provoacă la un test cu detectorul de minciuni.

Elena Lasconi vrea la detectorul de minciuni

În interviul acordat lui Mihai Gâdea, președinta USR i-a provocat pe cei doi la detectorul de minciuni, pentru a se afla care dintre ei au lucrat sau lucrează pentru serviciile de informaţii. Cerința sa vine după ce a fost lansat în spațiul public zvonul că ar fi fost consiliera fostului director al SRI, Radu Timofte.

Elena Lasconi a declarat că în cazul în care „aduci un detector de minciuni și mă pui pe mine, pe Rareş Bogdan și pe Silviu Mânăstire și ne întrebi de colaborare cu serviciile, ei vin?”. În opinia sa „Rares Bogdan și Silviu Mânăstire clar că colaborează cu serviciile”.

Cine a fost, de fapt, consiliera lui Timofte

Elena Lasconi a lămurit și misterul cu fosta consilieră a lui Radu Timofte. Nu a fost ea, ci era colega mea de la Eveniment. Era tot blondă dar nu toate blondele sunt consiliere”. A făcut referire la Carmen Tănesescu de la ProTV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Președinta USR a mai subliniat că totul a fost „o înscenare, o mizerie și o manipulare de te doare mintea”.  Întrebată de Mihai Gâdea de unde ştie că cei doi sunt colaboratori ai serviciilor secrete, Lasconi a răspuns că „are informaţii”.

Fosta jurnalistă a mai precizat faptul că „ăștia clar colaborează cu serviciile”, a declarat Elena Lasconi despre Rareș Bogdan și Silviu Mănăstire, și „sunt mai mulți, în presă categoric sunt mai mulți”.

Candidata USR la președinție a mai declarat că nu este „omul sistemului” criticând totodată candidații care „stau la coadă la covrigi dar poartă ceasuri de 30 de mii de euro și bea șampanie Moet”.

Ar putea fi o imagine cu 17 persoaneElena Lasconi vrea la detectorul de minciuni. Sursa foto: Facebook

Elena Lasconi, atac la  Mircea Geoană: Se dă independent

Elena Lasconi a mai declarat în interviul cu Mihai Gâdea, că Mircea Geoană „se dă doar independent” și că încearcă „să-și pună o mască”. Deși îi respectă pe toți contracandidații și nu-i  subestimează, spune că e normal s-o deranjeze că lucrurile merg prost în țară.

O  deranjează, spune ea, „că Marcel Ciolacu a îndatorat țara, că domnul Geoană se dă independent și încearcă să-și pună o mască cum că gata, e spălat, i s-a făcut botezul independentului”..

Lidera USR a mai subliniat că are „tot dreptul să nu-i voteze, am tot dreptul să fac asta, dar niciodată nu o să mă uit urât la cineva, oricine ar fi contracandidatul meu, nu o să tratez pe nimeni cu lipsă de respect. Pentru că, spune Lasconi, o să fiu și președintele lor”.

Candidata USR la prezidențiale a mai  vorbit  despre Biserică, spiritualitate, despre  fiica ei și acel scandal după ce a spus că a votat „Da” la referendumul pentru familie.

De ce ar fi mai bnă  Elena Lasconi decât Ion Iliescu și Klaus Iohannis

Elena Lasconi a vorbit deschis și despre calitățile pe care le are și care o ajută să devină viitorul președinte al României. Lidera USR a reamintit că „țara asta are de 35 de ani aceeași politicieni. Majoritatea fac lucrurile să funcționeze doar pentru ei şi ai lor. Şi cam atât”.

Din această perspectivă, spune că este total diferită, afirmând că nu se trezește dimineaţa „să ma uit în oglindă şi să zic: Doamne cât de frumoasă şi deșteaptă sunt astăzi şi ce preşedinte minunat sunt”, repetând faptul că „niciodată nu am fost omul sistemului. Nu am fost implicată în nicio combinație”, a mdeclarat candidata USR la alegerile prezidențiale.

Revista presei
Furtuna de zăpadă