Germania a spulberat Ungaria cu 5-0, în UEFA Nations League

Germania a spulberat Ungaria cu 5-0, în UEFA Nations League Germania - Ungaria, 5-0. Liga Nțiunilor 2024. Sursa foto: uefa.com

Germania a obținut o victorie categorică împotriva Ungariei, scor 5-0, într-o partidă disputată la Düsseldorf în cadrul primei etape a noului sezon din UEFA Nations League. Echipa pregătită de Julian Nagelsmann a dominat meciul de la început până la sfârșit, oferind o demonstrație de forță în fața unei echipe maghiare care a avut puține replici, conform site-ului oficial al UEFA.

Bara s-a opus la alte două șuturi ale nemților

Scorul a fost deschis de Niclas Fullkrug în minutul 27, după o acțiune colectivă excelentă orchestrată de Jamal Musiala. Ungurii au încercat să revină în joc printr-un voleu al lui Roland Sallai, însă mingea a trecut mult peste poarta apărată de Marc-André ter Stegen.

După pauză, ritmul de joc a fost dictat în continuare de Germania, care a mărit diferența în minutul 58 prin Jamal Musiala, în urma unui contraatac fulgerător.

Germania - Ungaria, 5-0. Liga Nțiunilor 2024

Germania - Ungaria, 5-0. Liga Nțiunilor 2024. Foto: uefa.com

Florian Wirtz a dus scorul la 3-0 în minutul 66 cu un șut bine plasat la colțul scurt, iar tânărul Alexandar Pavlovic a înscris și el în minutul 77, adăugând încă un gol la spectacolul ofensiv al echipei gazdă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kai Havertz, care a lovit bara de două ori pe parcursul meciului, a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 81, transformând un penalty obținut tot de el, după ce Willy Orbán l-a faultat în careu. Astfel, Havertz a închis tabela la 5-0, oferind Germaniei o victorie convingătoare.

Meciul contra Olandei, următoarea provocare pentru Germania

Echipa lui Nagelsmann își începe campania din Nations League cu o demonstrație de forță, iar următoarea provocare va fi meciul împotriva Olandei.

De cealaltă parte, selecționata Ungariei, condusă de Marco Rossi, va încerca să își spele imaginea în partida de pe teren propriu împotriva Bosniei.