Restricții la granița cu Ucraina. Ce se întâmplă cu podul istoric de peste Tisa

Restricții la granița cu Ucraina. Ce se întâmplă cu podul istoric de peste Tisa

Podul de peste Tisa intră în reparații deoarece în baza studiilor efectuate de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu privire la structura de rezistență a podului de peste Tisa care leagă România de Ucraina, s-a constata că sunt necesare reparații urgente.

Podul de peste Tisa, intră în reparații majore. Restricții la granița cu Ucraina

Asadar, vor fi restricţii de circulaţie la PTF Sighetu-Marmaţiei pentru lucrările care se vor executa în regim de urgență la podul de peste Tisa.

Poliția de Frontieră Română a anunțat, de asemenea, că traficul rutier va fi restricţionat, începând de luni, 8 septembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei. Se vor face reparaţii la structura de rezistenţă a podului peste Tisa, a anunţat, sâmbătă,

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) a mai comunicat faptul că „în baza studiilor efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în ceea ce privește structura de rezistenţă a podului de peste Tisa, pod care leagă România de Ucraina, s-a ajuns la concluzia că sunt necesare reparaţii urgente la această construcţie veche”.

Ne puteți urmări și pe Google News

CNAIR anunță restricții timp de 30 de zile

În acest context,  CNAIR împreună cu firma care va executa lucrările la podul de peste Tisa au anunţat programul de restricţii a traficului rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei.

Mai exact, începând cu ziua de luni, 8 septembrie, pe o perioadă de 30 de zile, între orele 10,00 și 15,00, de luni până vineri vor fi restricții de circulație, mai arată IGPF într-un comunicat.

Cât vor dura lucrările la Podul de peste Tisa

Poliția de Frontieră Română  a mai subliniat faptul că traficul pietonal nu va fi afectat pe toată perioada reabilitării podului de peste Tisa.

Mai mult decât atât, potrivit estimărilor făcute de constructor, lucrările de reabilitare a podului istoric de peste Tisa vor dura până la sfârșitul lunii ianuarie 2025, a mai transmis Poliţia Română de Frontieră.

Revista presei
Teatru. Volumul 1