Incendiu de vegetație în orașul Bragadiru. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu de vegetație în orașul Bragadiru. A fost emis mesaj Ro-Alert Incendiu de vegetație în orașul Bragadiru, Ilfov. Sursa foto: Observator

Incendiu de vegetație în Bragadiru. ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată de pe strada Crisul Negru nr. 2.

Incendiu de vegetație în orașul Bragadiru. A fost emis mesajul Ro-Alert

Pompierii intervin în această după-amiază cu opt autospeciale pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit în oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov. De asemenea a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru informarea populației, pe o raza de 2 km. La fața locului intervin opt autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiu de vegetație în orașul Bragadiru. A fost emis mesajul Ro-Alert.

ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul a fost localizat

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis: „Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 20.000 mp şi a fost localizat. A fost emis un mesaj Ro-Alert pentru informarea populaţiei, pe o rază de 2 kilometri. Nu sunt persoane rănite”, a arară în comunicat.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, ISU a mai subliniat faptul că se intervenine „pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată în str. Crișul Negru nr. 2, oraș Bragadiru, jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 20.000 mp și a fost localizat”.

Incendiile de vegetație tot mai frecvente în România

Lupta cu incendiile de vegetaţie este tot mai dramatică în România. Cele mai mari pagube sunt în Bihor, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Vâlcea.

Cartierele de la marginea oraşului Reşiţa, au fost amenintate de foc după ce pădurea din vecinătate s-a aprins. Flăcările s-au apropiat de casele oamenilor şi au pârjolit cimitirul. Peste 150 de pompieri au fost mobilizaţi în zonă.

În Mehedinţi, după dezastrul de marți, alte incendii au izbucnit pe dealuri și mirişti. Suprafețe uriașe de foc au amenințat locuințele oamenilor în plină noapte. Focare noi au apărut, de asemenea, miercuri, la Cocorova unde a luat pădurea.

De la începutul anului, au fost mai mult de 16.000 de incendii de vegetaţie şi pădure, mai mult decât dublu față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Revista presei
Pași în gol. Volumul 2