Ionel Ganea, anchetat pentru bătaie cu vecinii. Ce spune fostul fotbalist. Update

Ionel Ganea, anchetat pentru bătaie cu vecinii. Ce spune fostul fotbalist. Update Ionel Ganea. Sursa foto: Arhiva EVZ

Update:

După ce a promit ordin provizoriu de restricție, Ionel Ganea a venit cu prima reacție la altercația pe care a avut-o cu vecinul, menționând că totul a pornit de la un drum pe care îl împart.

Mai mult, fostul fotbalist își acuză vecinii că îi filmează în fiecare zi în curte, fără acordul său.

Eu am închiriat o casă acolo și răspunderea nu mai e a mea, este a chiriașului. Domnul respectiv și-a pus camere, filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drumul de acolo e făcut abuziv, mi-a obstrucționat mie accesul la proprietate, fără acordul meu, fără acordul primăriei și îmi filmează zi de zi în curte în casă. Eu am făcut sesizare la poliție. El stă pe camere în casă și iese și se ia de dumneavoastră, că unde vă duceți, ce faceți, zice că e drum privat”, a declarat fostul atacant.

Ionel Ganea explică faptul că drumul în cauză nu este privat, așa cum pretinde vecinul său, conform unei convenții din 2002 între foștii și actualii proprietari.

Fostul fotbalist a recunoscut că a existat o altercație verbală cu vecinul său, după ce a fost jignit de acesta.

Știre inițială:

București. Ionel Ganea, fost atacant al echipei naționale de fotbal, este în prezent investigat de polițiștii din Ilfov, fiind acuzat că și-ar fi bătut unul dintre vecini.

De asemenea, pe numele său a fost emis un ordin de protecție. Fostul fotbalist a mai avut în trecut altercații cu vecinii, care sunt supărați că fostul fotbalist își închiriază locuința unor persoane ce fac gălăgie.

Ionel Ganea și-a bătut cu vecinii

Miercuri, mai mulți agenți ai Poliției Voluntari au fost desfășurați de urgență la vila fostului fotbalist Ionel Ganea, unde se desfășura un scandal și o persoană fusese deja agresată.

Conform unor surse din domeniul justiției, Ganea are relații tensionate cu majoritatea vecinilor săi, aceștia reproșându-i că își închiriază locuința unor persoane care fac zgomot și creează deranj.

Joi, fostul fotbalist ar fi avut o nouă altercație cu vecinii, fiind implicat într-un conflict fizic cu unul dintre aceștia.

Ionel Ganea

Ionel Ganea. Sursa foto: Dreamstime.com

Fostul fotbalist s-a ales și cu un ordin de restricție

Conform surselor Gândul, victima a depus o plângere, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Ionel Ganea, interzicându-i să se apropie de persoana respectivă.

Nu i-a fost însă aplicată o brățară de localizare, întrucât aceste dispozitive nu sunt utilizate în cazurile de conflicte între vecini.

La sfârșitul lunii martie, Ionel Ganea a fost implicat într-un alt incident violent, în urma căruia i-a fost suspendat permisul de conducere și polițiștii au fost nevoiți să intervină cu forță.

Politie, atac, Constanța

Poliție. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ionel Ganea, implicat într-un alt caz de violență

Atunci, fostul atacant a mers cu mașina la meciul României împotriva Irlandei de Nord. Împreună cu soția, un unchi și unul dintre copii, Ionel Ganea a fost oprit de poliție la intrarea în stadion.

După ce a fost scos din autovehicul și dus la secția de Poliție, i s-au aplicat o amendă și o sancțiune de reținere a permisului de conducere pentru 30 de zile, din cauza nerespectării semnalelor date de agenții rutieri.

Revista presei
Nopți fără lună