Liderul ultrașilor Inter Milano a înjunghiat un cap al mafiei din Italia

Liderul ultrașilor Inter Milano a înjunghiat un cap al mafiei din Italia Sursa foto: Platfoma X

Liderul fanilor înrăiți ai Inter Milano a înjunghiat mortal, miercuri, un cap al mafiei italiene. Ulterior, autorul a susținut că a fost un gest de autoapărare. Antonio Bellocco era cunoscut ca un cap al grupării criminale ‘Ndrangheta din Calabria.

Liderul fanilor înrăiți ai Inter Milano, acuzat de omor

Andrea Beretta, considerat un lider al ultrașilor Inter Milano l-a înjunghiat mortal pe moștenitorul grupării ‘Ndrangheta. Asasinatul a avut loc la Cernusco sul Naviglio, suburbia orașului Milano.

Cei doi ar fi avut o relație apropiată în trecut, însă tensiunile recente ar fi dus la o astfel de faptă. Aceștia ar fi avut o altercație în mașină, iar liderul ultrașilor Inter Milano a acționat rapid. Astfel, acesta l-a înjunghiat mortal pe Bellocco. Scenele tulburătoare au avut loc în fața unui centru sportiv de la marginea orașului Milano.

Antonio Bellocco l-a împușcat în picior

Inițial, victima l-a împușcat pe autorul asasinatului în picior, a spus avocatul lui Beretta. Conform acestuia, conflictul ar fi izbucnit între cei doi din cauza unor afaceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul ultrașilor Inter Milano a declarat că se temea de victima sa și ca ar fi acționat în legitimă apărare. În urma incidentului, acesta s-a ales cu o leziune la picior și a fost transportat la spital.

Liderul ultrașilor Inter Milano

Andrea Beretta. Sursa foto: Platforma X

Liderul ultrașilor Inter Milano, acuzat de asasinarea prietenului său

Anterior, autorul asasinatului a fost condamnat trafic de droguri și violență. El a ajuns în fruntea suporterilor înrăiți ai echipei de fotbal în urmă cu doi ani, după asasinarea lui Vittorio Boiocchi.

Conform presei din străinătate, Bellocco ar fi dus mai departe numele grupării criminale ‘Ndrangheta. Aceasta era considerată deosebit de periculoasă și acționa în toată regiunea Calabria.

În trecut, acesta ar fi fost condamnat pentru crimă organizată. Potrivit Il Giorno, victima avea 36 de ani și susținea aceeași echipă de fotbal. Astfel, șeful peluzei de nord urmează să fie interogat pe patul de spital.

Revista presei
Potopul