Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan, surprinși împreună după ce s-ar fi despărțit

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan, surprinși împreună după ce s-ar fi despărțit Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram

Insula Iubirii, sezonul 7. În urmă cu câteva zile Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au dat de înțeles că nu mai au nimic în comun și se despart. Dar cei doi concurenți au surprins lumea deoarece au fost văzuți din nou împreună.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ema anunțase că a fost părăsită de Răzvan

Ema postase pe social media că a fost părăsită de Răzvan Kovacs. Numai că la scurt timp după ce acel anunț a început să fie tot mai urmărită de fani și a șters mesajul, deoarece au fost extrem de curioși să afle ce s-a întâmplat între ei luându-i cu asaltat conturile de pe social media.

Ema a spus că „pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau „sunt ocupat”. Și, mai spune ea, „a crezut că nu o să-i abandoneze”, așa cum a mai procedat în trecut,  „dar a demonstrat că este același și că nu-i pasă de suferința pe care o lasă în urmă”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, barbă şi textInsula Iubirii, sezonul 7. Ema anunțase că a fost părăsită de Răzvan. Sursa foto: Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ema, dezvăluiri despre cum a fost abandonată

Concurenta de pe Insula Iubirii a mai spus că nu vrea să îl vadă suferind și că îi „dorește să ajungă să iubească”. Ema a mai sugerat că Răzvan „a fost primul care a aruncat cu piatra” și că „ne-a abandonat fără să-i pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic”.

Ema a mai mărturisit că este „o mămică dependentă de iubirea copilașilor”, că vrea să se simtă și soție și iubită, „nu doar un om necesar tuturor”. Ar mai vrea să fie „mai puternică” deoarece acum se simte „vulnerabilă”. În finalul mesajului a mai subliniat că deși sunt împreună mereu „totuși nu suntem”.

Răzvan, despre despărțirea de Ema

Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan a reacționat în mediul online, imediat după mesajul transmis de Ema, chiar dacă cei doi soți au decis să nu se mai urmărească reciproc în mediul online.

Răzvan le-a mulțumit tuturor pentru mesajele spunând că este „bine”. Cu privire la relația sa cu Ema, este conștient de „ce ar trebui să fac”, dar, spune el „cu siguranță nu în spațiul public”.

De asemenea, a atras atenția că în cazul în care ar exista vreo emisiune, care i-ar cere să intre în direct să explice despre ce se întâmplat între el și Ema „nu va face asta” , a mai transmis Răzvan de la Insula Iubirii.

Revista presei
Pași în gol. Volumul 2