Serghei Mizil a fost spectator. Lecția pe care i-a dat-o o brunetă. Video

Serghei Mizil a fost spectator. Lecția pe care i-a dat-o o brunetă. Video

Exclusiv. Serghei Mizil a fost surprins de către paparazzi EVZ într-o ipostază mai puțin obișnuită. Acesta se află alături de o brunetă care se descurcă singură, în situații de criză. Imaginile video, mai jos

Surprins când se uita lung

Serghei Mizil este recunoscut pentru replicile celebre, dar și pentru relaxarea de care dă dovadă în fiecare zi. Paparazzi EVZ l-au surprins, de această dată, în cu totul altă situație.

Doamna din imagine se străduiește de zor să își pună lichid de parbriz în mașină. Serghei se apropie ca un învingător, dar nu sare în ajutorul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ba mai mult, o mai și ține de vorbă în timp ce doamna completează lichidul de parbriz. În cele din urmă dă o mână de ajutor și îi ține părul brunetei, așa cum puteți vedea în imaginile filmate. După ce termină tot bidonul, doamna se urcă la volanul mașinii sale. Serghei se urcă și el în dreapta, fericit că n-a pus mâna pe treabă. Cei doi pleacă într-o direcție necunoscută, dar bine că au lichid de parbriz ca să vadă foarte bine pe unde merg.

Serghei și spiritele

Serghei Mizil s-a remarcat de-a lungul anilor printr-o mulțime de replici celebre. Una dintre cele mai elocvente a fost aceea în care a povestit cum a vorbit cu spiritele. Mai exact cu un câine. ”La mine veneau morții și am fost la un părinte și am întrebat și nu au mai venit. Au venit anumite persoane din familie.

Bine, ăștia râd de mine că eram odată matol pe calea ferată și a venit un câine care mi-a zis să mă dau la o parte că vine trenul. Fără caterincă, nu mă crede nimeni, dar câinele așa mi-a zis. Mergeam pe calea ferată și a venit un câine și mi-a zis: ”vezi că vine trenul”, fără mișto. Și da, m-am dat jos și a venit trenul. Câinele era blat cu trenul”, a povestit Serghei. Imaginile video, mai jos.

Revista presei