Ion Țiriac, nemulțumit de decizia luată de Simona Halep. Mesajul nu e tocmai măgulitor

Ion Țiriac, nemulțumit de decizia luată de Simona Halep. Mesajul nu e tocmai măgulitor Sursa foto: arhiva EVZ

Ion Țiriac consideră Simona Halep a luat o decizie greșită când a decis să-l reangajeze pe Daniel Dobre, antrenorul care a condus-o la câștigarea trofeului suprem la Wimbledon în urmă cu cinci ani. Miliardarul a spus că Dobre este un antrenor bun, dar că nu crede în ciorba reîncălzită.

Ion Țiriac, nemulțumit de decizia Simonei Halep

Omul de afaceri a spus că nu crede „în reîncălzit ciorbe, dar Dobre a fost un antrenor bun, știe despre ce e vorba”.Simona Halep încearcă să revină pe terenul de tenis cu forțe proaspete, după ce în ultimele luni a avut de suferit din cauza accidentărilor care au împiedicat-o să revină în competiții. Ea i-a cerut ajutorul lui Daniel Dobre, care a antrenat-o și pentru Wimbledon în urmă cu cini ani.

Ion Țiriac, Simona Halep

sursă foto: Arhiva EvZ

După ce s-a pregătit pentru o scurtă perioadă alături de spaniolul Carlos Martinez, Halep ar fi decis să îi mai dea o șansă lui Daniel Dobre. El a fost alături de sportivă când a învins-o pe Serena Williams în două seturi, cu 6-2, 6-2.

Simona Halep, din nou lângă Daniel Dobre

Halep a spus că a fost în Italia pentru a căuta soluții pentru problemele sale de genunchi, la recomandarea lui Daniel Dobre. Aceasta a mai zis că se bucură foarte mult că antrenorul este din nou lângă ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

„Un mic update pentru susținătorii mei: în primul rând vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Am fost în Italia la recomandarea domnului Dobre pentru a încerca să rezolv cu accidentarea.A fost o deplasare benefică și mă bucur tare mult să îl am alături pe domnul Dobre. Sper să revin curând pe teren”, a transmis jucătoarea de tenis pe Instagram.

Revenirea lui Halep în tenis n-a fost cum s-a așteptat

Revenirea Simonei Halep în tenis nu a fost așa cum s-a așeptat. Ea a pierdut două meciuri și a recunoscut că nu știe dacă va mai avea succesul din trecut. În ultimul său meci, împotriva lui McCartney Kessler, românca a suferit o accidentare și a fost nevoită să abandoneze. Aceasta nu a putut concura la Jocurile Olimpice de la Paris, potrivit Capital.

Revista presei