Din nou haos la CFR. Întârzieri imense la trenuri. Călătorii, batjocoriți

Din nou haos la CFR. Întârzieri imense la trenuri. Călătorii, batjocoriți Sursa foto: Arhiva EVZ

Două trenuri de călători înregistrează întârzieri mari. Conform anunțului făcut de CFR Călători, acestea au loc pe fondul unor defecțiuni apărute la un tren de marfă, care au dus la ruperea liniei de contact. Astfel, călătorii vor avea de așteptat până la  450 de minute în plus.

Două trenuri au întârzieri mari

Trenul care circulă pe ruta Oradea-Bucureşti Nord va avea o întârziere de până 450 de minute. De asemenea, cei care așteptau trenul programat pentru ruta Bucureşti Nord – Teiuş – Cluj Napoca vor avea de așteptat peste 350 de minute în plus.

Întârzierile au legătură cu defecțiunile apărute la un tren de marfă, care au dus la rupererea liniei de contact.

„Ca urmare a întreruperii temporare a circulaţiei feroviare între staţiile Merişor şi Crivadia (din jurul orei 22:30 - 2 septembrie 2024 şi ora 04:20 – 3 septembrie 2024), din cauza defectării unui tren de marfă ce a condus la rupererea liniei de contact, au fost afectate trenurile IR 1922 Oradea – Bucureşti Nord – Mangalia şi IR 1835 Bucureşti Nord – Teiuş – Cluj Napoca care înregistrează întârzieri semnificative”, au transmis reprezentanții CFR Călători.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunț pentru călători

Din cauza defecțiunilor, trenul de la Oradea va avea întârzieri de până la 450 de minute. De asemenea, călătorii vor aștepta până la 351 de minute pentru a urca în trenul cu destinația Cluj - Napoca.

Trenuri

Garnitură de tren. Sursa foto: Facebook/ CFR

Potrivit CFR Călători, în stația Craiova, pasagerii trenului IR 1922 vor primi apă şi produse preambalate.

„Pentru preluarea călătorilor de la acest tren care aveau urcare în parcurs a fost suplimentată compunerea trenului IR 1994 Craiova – Mangalia în staţia Craiova, cu 2 vagoane şi în staţia Bucureşti Nord, cu 3 vagoane”, arată sursa.

Două trenuri au întârzieri

Recent, CFR Călători a anunțat întârzieri din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară. De altfel, reparațiile la Magistralele 100 şi 101 au fost începute în anul 2023 și au continuat inclusiv în acest sezon estival.

Totodată, temperaturile ridicate i-au obligat pe conductori să reducă viteza, fapt care a dus la întârzieri.

Revista presei
Teatru. Volumul 1