Mircea Rednic, furios în vestiar, după meciul cu FCSB: Cui nu îi convine să meargă acasă

Mircea Rednic, furios în vestiar, după meciul cu FCSB: Cui nu îi convine să meargă acasă Mircea Rednic. Sursa foto: Arhiva EVZ

Mircea Rednic a fost extrem de furios după meciul FCSB - UTA Arad. Antrenorul a fost înregistrat în timp ce țipa la jucători în vestiar unde le-a reproșat lipsa de atitudine în teren.

Mircea Rednic, furios în vestiar, după meciul cu FCSB

Mircea Rednic a fost înregistrat în vestiare atunci când țipa la jucători vorbind în engleză, după meciul cu FCSB, scor 0-2. Acesta le-a spus elevilor săi „How many occasions”. Învinsă de FCSB, UTA a rămas  cu o singură victorie în cele opt meciuri de campionat din acest sezon,

Așadar, FCSB i-a învins UTA cu 2-0. Golurile au fost marcate de Siyabonga Ngezana, minutul 16 și Alexandru Băluță, minutul '87.

După acest scor, Mircea Rednic a avut o adevărată criză de nervi în vestiar. A început să țipe la jucători în limba engleză: „How many occasions!”, „Go home”, „2-3 misses, guys”,  „No passion”, sunt cuvintele repetate de antrenor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul UTA: Cui nu îi convine să meargă acasă

Rednic a declarat la interviu că este dezamăgit deoarece echipa sa „ fi meritat mai mult, ținând cont de ocaziile pe care le-a avut înainte să înscrie primul gol”

Antrenorul a mai amintit despre Kadiri spunând „e de numai trei săptămâni aici, cu el încă mai am răbdare”. Acesta a mai subliniat faptul că e păcat de rezultatul meciului deoarece au fost momente în care s-a jucat bine păcat de acest scor.

De asemenea, recunoaște „ experiența” celor de la FCSB, „calitatea jucătorilor, iar cei care au intrat pe teren au adus un plus de prospețime și putere în teren”.

May be an image of 5 people, people playing football, people playing soccer and textMircea Rednic, furios în vestiar. Sursa foto: Facebook

Mircea Rednic: Unii cred că erau deja cu gândul la vacanță

Mircea Rednic a mai declarat la conferință cp nu are ce să le reproșeze ca joc și nu ascunde faptul că „poate trebuie să mai aducem un atacant să reușească să bage mingea în poartă”.

Cu privire la reacția sa din vestiar, Rednic a spus că este de neconceput să se joace cu  „ocaziile. Nu e păcat de munca depusă în teren?”.  Antrenorul vrea mul mai multă concentrare pe terne și, de asemenea, își reproșează, că le-a dat două zile libere, afirmând că „unii erau deja cu gândul la vacanță. Iar cei cărora nu le convine să meargă acasă”, a concluzionat Mircea Rednic.

Revista presei