Surprize mari la Festivalul de Film de la Veneţia. Brad Pitt și George Clooney, în prim plan

Surprize mari la Festivalul de Film de la Veneţia. Brad Pitt și George Clooney, în prim plan Festivalul de Film de la Veneția. Sursa foto: Wikipedia

Surprize mari la Festivalul de Film de la Veneția. Brad Pitt şi George Clooney, vor prezenta nou lor film, „Wolfs” la Festivalul de Film de la Veneția. La eveniment vor fi prezente și Angelina Jolie, fosta soţie a lui Brad Pitt, Cate Blanchett şi Nicole Kidman. Pe covorul roșu își vor mai face apariția Julianne Moore şi Tilda Swinton, care vor apărea luni în filmul lui Almodovar, şi Lady Gaga, care joacă în noul Joker, prezentat în competiţie miercurea viitoare.

Brad Pitt și George Clooney prezintă noul lor film

George Clooney şi Pitt au jucat împreună și în Burn After Reading (2008) și în trilogia de jafuri Ocean's Eleven (2001-2007). În acest „Wolfs” (pluralul incorect al cuvântului wolf - lup, care se scrie în mod normal „wolves”), o comedie de acţiune semnată de Jon Watts, care are în palmares trei filme „Spiderman”, ei joacă din nou rolul haiducilor și „pornesc într-o noapte infernală în care nimic nu merge conform planului”. Filmul va fi prezentat în afara competiției și va avea o continuare.

Brad Pitt și Geoge Clooney

Brad Pitt și Geoge Clooney. Sursa foto Youtube

Surprize mari la Festivalul de Film de la Veneția

Cineaștii îl pot vedea la festival și peactorul Adrian Brody („The Pianist”) într-o producţie de trei ore pe 70 mm intitulată „The Brutalist”. Filmul spune povestea unui arhitect evreu de origine maghiară care emigrează în Statele Unite după Holocaust, unde îşi face carieră.

Cursa pentru Leul de Aur, acordat în 2023 filmului „Poor Things”, cu Emma Stone în rolul principal, rămâne larg deschisă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Angelina Jolie, prezentă la Festivalul de Film de la Veneția

Performanţa actoricească a Angelinei Jolie, metamorfozată în Maria Callas într-un biopic centrat pe ultimele zile ale cântăreţei („Maria”), a fost extrem de apreciat. Și Nicole Kidman a ieșit în evidență în „Babygirl”.

Angelina Jolie

Angelina Jolie. Sursă foto: facebook.com/Labiennaledivenezia

Înainte de ceremonia de decernare a premiilor din 7 septembrie, juriul, prezidat de Isabelle Huppert, mai trebuie să descopere primul film american al lui Pedro Almodovar, în limba engleză („The room next door”), sau „Queer”, o adaptare a lui William Burroughs, cu Daniel Craig („James Bond”) într-un rol aparent opus. Și filmul „Joker” va fi difuzat la festival.

Revista presei