Legendarul rapper Fatman Scoop a murit fulgerător. S-a prăbușit în timpul unui concert

Legendarul rapper Fatman Scoop a murit fulgerător. S-a prăbușit în timpul unui concert Fatman Scoop. Sursa foto: Instagram/ fatmanscoop

SUA. Cunoscutul rapper Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani în timpul unui concert desfășurat în Connecticut. Artistul s-a prăbușit pe scenă, după ce a încheiat o prestație muzicală.

Americanul e cunoscut în special pentru hitul său din 2003 „Be Faithful”. Rapperul născut în New York, al cărui nume real era Isaac Freeman III, își dăduse jos cămașa și se îndreptase spre cabina DJ-ului atunci când s-a prăbușit.

Fatman Scoop a murit după un spectacol

Ulterior, a fost transportat de urgență la spital. Incidentul a fost confirmat și de primarul Lauren Garrett, care a cerut sprijin pentru artistul aflat în stare critică.

Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale de familia rapperului, care a dat veste cu „profoundă tristețe și inimi foarte grele”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Noaptea trecută, lumea a pierdut un suflet radiant, un far de lumină pe scenă și în viață. FatMan Scoop nu a fost doar un artist de talie mondială, el a fost un tată, un frate, un unchi și un prieten. El a fost râsul din viețile noastre, o sursă constantă de sprijin, forță neclintită și curaj”, se mai arată în mesaj.

Mesaj Fatman Scoop

Mesaj Fatman Scoop. Sursa foto: Instagram/ fatmanscoop

Rapperul, cunoscut pentru colaborările sale cu Missy Elliott și Mariah Carey, precum și pentru hitul „Be Faithful”, a câștigat trei premii Grammy și a fost implicat activ în reality TV. Cauza exactă a decesului nu a fost încă făcută publică.

Momentul în care s-a prăbușit a fost filmat de public

Momentul în care s-a prăbușit pe scenă a fost capturat de cei din public și a devenit viral pe rețelele sociale.

Rapperul se îndrepta spre spatele scenei, apropiindu-se de DJ. La un moment dat, a strigat cu voce tare: „Am spus Hamden, faceți zgomot!”. Pe măsură ce urca scările spre DJ, respirația sa devenea tot mai greoaie, iar imediat după a căzut din picioare.

Într-un alt videoclip, un membru al echipei lui Fatman Scoop se apropie de stația DJ-ului și oprește muzica, lăsând locul într-o liniște apăsătoare.

Deși vederea era parțial obstrucționată de cabina DJ-ului, se putea observa cum un cadru medical îi aplica compresii toracice artistului.

La ora 20.33, echipele de urgență au sosit la fața locului, l-au așezat pe o targă și l-au transportat de urgență la spital.

Porecla lui Fatman Scoop a fost pusă de unchiul său

În 2014, rapperul a explicat că porecla sa i-a fost dată de unchiul său, datorită pasiunii sale pentru înghețată, contrazicând zvonurile care susțineau că ar fi fost inspirată de Lauryn Hill.

În dimineața zilei în care s-a prăbușit pe scenă, lansase videoclipul oficial al celei mai recente colaborări cu Dyce Paso, intitulat „Let It Go”, potrivit Daily Mail.

Revista presei