Play-off-ul Conference League. Pafos a eliminat CFR Cluj. Scor final 3-0. Update

Play-off-ul Conference League. Pafos a eliminat CFR Cluj. Scor final 3-0. Update CFR Cluj sursa: Arhiva EVZ

Update 2: CFR Cluj a fost eliminat din Conference League după un meci dezastruos. Clujenii au pierdut fără drept de apel în fața ciprioților de la Pafos, cu scorul 3-0. Pentru Dan Petrescu și echipa pe care o conduce este final de drum în cupele europene, în acest sezon competițional.

Update 1: Pafost a mai înscris o dată, în minutul 48 prin Tankovic care a transformat o lovitură de pedeapsă. Scorul a ajuns 3- 0, iar CFR se îndreaptă spre dezastru.

Cipru. CFR Cluj este condusă de Pafos, cu scorul 2-0 în returul din Play-off-ul Conference League. Echipa lui Dan Petrescu au luat două goluri în doar trei minute, într-un meci de fotbal în care porneau ca favoriți.

Ne puteți urmări și pe Google News

CFR Cluj condusă în Cipru

Echipa ardeleană se vede condusă în meciul decisiv cu ciprioții de la Pafos. Primul gol a fost înscris de Jaja, în minutul 28, pentru echipa din Cipru, la o greșeală a lui Nkololo. După doar trei minute, ciprioții s-au desprins pe tabela de marcaj și au făcut 2-0.

Scorul, dacă se va păstra până la finalul partidei, va asigura calificarea celor de la Pafos în Conference League.

Conference League a înlocuit faza grupelor în cadrul competiției. În urmă cu doi ani, clujenii au ajuns până în primăvara europeană.

Echipele de start în retur

La începutul meciului retur dintre Pafos și CFR Cluj, antrenorii au aliniat următoarele echipe:

Pafos (3-4-3): Ivusic - Luckassen, Goldar, Pontelo - Bruno, Sunjic, Pepe, Dragomir - Jaja, Jairo, Tankovic; Rezerve: Theodoulou, Michael, Pileas, Leonardo Vieira, Name, Anderson, Dalligna, Ilia, Correia; Antrenor: Juan Carlos Carcedo.

CFR Cluj (4-3-3): Popa - Mogoș, Boben, Kresic, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - Nkololo, Bîrligea, Korenica; Rezerve: Racasan, Hindrich, Abeid, Leo Bolgado, Arlind Ajeti, Kamara, Păun, Simao Rocha, Fica, Djokovic, Munteanu, Michael.

Dan Petrescu

Sursa foto: Dan Petrescu/ Facebook

CFR Cluj a câștigat în meciul tur

În partida tur, din Gruia, echipa condusă de pe bancă de Dan Petrescu i-a învins pe ciprioți cu scorul de 1-0. CFR Cluj a înscris prin Meriton Korenica  în minutul 16 al partidei. Fotbalistul kosovar a prins un super-șut și l-a învins pe portarul Ivusic.

De menționat că echipa lui Dan Petrescu a jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică. Ciprian Deac a fost eliminat de pe teren după un gest necontrolat care i-a adus un cartonaș roșu.

CFR Cluj pleca cu prima șansă în meciul retur, din Cipru, chiar dacă avea un avantaj minim.

 

Revista presei