Cum cureți ușor mașina de spălat. E nevoie de doar două ingrediente

Cum cureți ușor mașina de spălat. E nevoie de doar două ingrediente Mașină de spălat. Sursa foto: pixabay.com

Ați observat vreodată că mașina dvs. de spălat produce un miros de mucegai, dar nu puteți găsi cauza problemei? Din fericire, un utilizator TikTok are răspunsul.

Supermarketurile vând produse de curățare special concepute pentru a combate această problemă. Cu toate acestea, nu avem întotdeauna timpul și banii pentru a face o excursie acolo special.

Anna Louisa are o altă variantă mai ușoară. Tot ce veți avea nevoie sunt două articole de uz casnic pentru a vă „deodoriza” mașina de spălat. Videoclipul, care a fost vizionat de peste patru milioane de persoane oferă oamenilor trucuri despre curățenie.

„Deodorizează și curăță tamburul mașinii de spălat tăind o lămâie în două, îndepărtând semințele și punând pastă de dinți pe ambele felii înainte de a le arunca în mașina de spălat la un ciclu rapid”, explică Anna Louisa alături de clipul său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mașina de spălat ca nouă

„Wow super util”, a răbufnit în replică un utilizator TikTok. „Clipul de care aveam nevoie, dar nu știam că am nevoie”, a adăugat un altul. „Mulțumesc foarte mult, îmi plac aceste sfaturi! Continuați munca”, a spus un al treilea.

Cu toate acestea, o a patra persoană a avertizat: „Aveți grijă cu chestia cu lămâia și pasta de dinți. Vecina mea a făcut-o și a făcut o mizerie absolută în mașina ei de spălat timp de săptămâni întregi. Bucăți de pulpă și coajă peste tot. Nu le poate scoate.”

În altă parte în clip, Anna Louisa a oferit alte patru trucuri pentru casă. „Pulverizați tampoane de mobilă cu parfum sau ulei esențial și lipiți-le în sertare”, a început ea. „Acesta le va menține mirosul proaspăt. Doar adăugați un spray suplimentar atunci când observați că mirosul dispare.”

În continuare, ea a dezvăluit că frecarea cu ceară de lumânare pe robinete și «lustruirea» acesteia cu o cârpă va preveni urmele de apă pentru mai mult timp. „Apa se va scurge în acest mod!”, salută ea.

Pentru a alunga păianjenii și alte insecte nedorite în interior, Anna Louisa sugerează: „Umpleți o sticlă cu pulverizator până la jumătate cu apă și adăugați 20 de picături de ulei de mentă. Păianjenilor și insectelor nu le place mirosul de mentă, așa că pulverizați acest spray în jurul ferestrelor și ușilor pentru a-i ține departe”, potrivit Mirror.

Și în încheiere, ea a detaliat o metodă pentru curățarea în profunzime a cârpelor. „Adăugați-le într-o cratiță veche de apă (asigurați-vă că nu este prea plină”, spune ea. „Presărați 1 cană de bicarbonat de sodiu. Fierbeți timp de 15 minute apoi lăsațile să se răcească și clătiți cu apă rece.”

Revista presei