Monica Bîrlădeanu se menține în formă pentru Valeriu Gheorghiță. Nu renunță la reguli nici în vacanță

Monica Bîrlădeanu se menține în formă pentru Valeriu Gheorghiță. Nu renunță la reguli nici în vacanță Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani, însă face eforturi pentru a arăta ca la 20. Pe lângă antrenamente și tratamente corporale, actrița are un set de reguli legate de  alimentație.

Monica Bîrlădeanu se menține cu sport și dietă

Monica Bîrlădeanu depune eforturi pentru a arăta impecabil, mai ales că are un iubit mai tinerel, pe medicul Valeriu Gheorghiță, 42 de ani. Chiar dacă genetica are un rol esențial, actrița știe că planul alimentar sau sportul au un rol important pentru păstrarea siluetei.

Astfel, după 35 de ani, aceasta a ales să își trăiască viața departe de excesele alimentare sau de nopțile pierdute.

Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: Instagram

Antrenamentele, pe primul loc

După 35 de ani, majoritatea femeilor se confruntă cu schimbări la nivelul pielii. Ridurile sau pielea lăsată pot reprezenta un adevărat coșmar pentru imaginea unei persoane publice. Din acest motiv, actrița nu se abate niciodată de la planul ei alimentar sau de la antrenamente. Fie că alege să ia parte la ore de sport alături de alte grupuri sau se lasă îndrumată doar antrenorul ei, actrița nu ratează niciun antrenament.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. E foarte clar că moștenirea genetică e un mare avantaj. Adică în proporție de 50 la sută ai niște setări. Dar toate lucrurile astea le poți pierde foarte ușor dacă nu ai grijă. Pielea o dată ce se duce la vale o recuperezi atât de greu, iar silueta”, a explicat aceasta.

Monica Bîrlădeanu a renunțat la carbohidrați

Chiar dacă merge în vacanțe alături de iubit, actrița nu renunță la principiile legate de alimentație. Recent, aceasta a mărturisit că nu mai mănâncă pâine.

„Și e o luptă după 35 de ani, există așa un mic sabotaj din partea corpului. Începe să te saboteze și să nu mai răspundă neapărat. Și atunci trebuie să intensifici: un program de alimentație foarte atent – am scos pâinea, de exemplu, din alimentație, o rutină de sport de care să te ții”, a adăugat ea, conform Ciao.

La capitolul mișcare, actrița preferă orele de pilates și se lasă îndrumată de un antrenor personal.

Pe lângă grija față de aspectul fizic, Monica pune preț și pe latura sufletească. În timpul vacanței petrecute în Grecia, actrița și-a achiziționat un medalion sfințit, care îl reprezintă pe sfântul Ioan Rusul.

„Eu mi-am cumpărat-o. Este sfântul Ioan Rusul și l-am luat din Grecia, de pe Insula Evia , de la mănăstirea lui, de acolo de la magazin, și nu mă despart absolut deloc de el”, a mărturisit aceasta.

Revista presei