Probele găsite în telefonul Nicoletei Rotaru, românca ucisă de soț în Italia. Bărbatul îi cerea să moară mai repede

Probele găsite în telefonul Nicoletei Rotaru, românca ucisă de soț în Italia. Bărbatul îi cerea să moară mai repede Sursa foto: Platforma X

Nicoleta Rotaru a fost găsită moartă în locuința ei din regiunea Veneto, Italia. Inițial, anchetatorii i-au dat crezare soțului acesteia, care le-a spus că femeia s-a sinucis. Recent, probele găsite în telefonul româncei au schimbat complet cursul anchetei.

Italia. Nicoleta Rotaru, găsită moartă în propria casă

Conform datelor din anchetă, femeia era stabilită de mai mulți ani în Italia. Aceasta locuia alături de soțul ei în Abano Terme, regiunea Veneto. Autoritățile au sosit la fața locului, după ce bărbatul a anunțat că Nicoleta s-ar fi închis în baie și amenința că se sinucide.

Mai mult, bărbatul a reușit să joace rolul unui soț îndurerat, reușind astfel să îi păcălească pe anchetatorii italieni. Ulterior, probele din telefonul femeii au schimbat cursul anchetei.

Ultimele clipe de agonie ale femeii, înregistrate în telefon

Românca a fost găsită moartă pe data de 2 august. Timp de câteva luni, anchetatorii au luat în calcul doar varianta sinuciderii. După ce au analizat toate probele din telefonul acesteia, oamenii legii l-au acuzat de moartea femeii.

Ne puteți urmări și pe Google News
Telefon, Italia, ancheta

Apel telefonic Sursa Foto: Arhiva EVZ

Înregistrările arată numeroasele abuzuri prin care Nicoleta a fost nevoită să treacă. De altfel, una dintre acestea provine chiar din noaptea morții sale. Conform judecătorului care a preluat cazul, bărbatul îi cerea să moară mai repede. De asemenea, după ce femeia a încetat să respire, pe înregistrare se aude cum trupul acesteia ar fi fost dus în baie.

„O roagă să moară mai repede, să se grăbească. Odată ce femeia a încetat să mai respire, se aud zgomote care indică clar că trupul ei a fost mutat din pat și dus în baie”, se arată în documentul arestării lui Erik Zorzi.

Italia. Colegii de muncă ai româncei erau la curent cu situația ei

Soțul femeii s-a arătat îndurerat și chiar a mers la locul de muncă al femeii, cerând ultimul salariu care i s-ar fi cuvenit acesteia. Datele din telefonul victimei arată că majoritatea colegilor Nicoletei știau că aceasta se confruntă cu abuzuri în familie.

În urma analizări celor peste 100 de înregistrări din telefon, Zorzi a fost acuzat de omor, arată fanpage.it.

Totodată, anchetatorii italieni au ajuns la concluzia că femeia urma să își părăsească partenerul.

Revista presei