Transfer important la Rapid. Șumudică a pus ochii pe un jucător de top

Transfer important la Rapid. Șumudică a pus ochii pe un jucător de top Marius Șumudică. Sursă foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Transfer important la Rapid. Marius Șumudică încearcă să-l aducă pe Filippo Melegoni (25 de ani) la Rapid. Dan Șucu și Victor Angelescu deja l-au cunoscut pe jucător și consideră că ar putea da lovitura cu el.

Rapid îl vrea pe Filippo Melegoni

Melegoni ar fi fost comparat cu grecul Panagiotis Tachtsidis (33), de la CFR Cluj, care este unul dintre cei mai apreciați mijlocași din campionatul românesc. Italianul ar putea fi chiar mai bun ca jucătorul grec. Mai multe surse au spus că Melegoni este un fotbalist cum nu există în Superliga și că ar putea aduce mulți bani și victorii giuleștenilor.

Filippo Melegoni

Filippo Melegoni Sursa foto: Wikipedia

Un fotbalist cum nu există în Superliga

„Este un fotbalist cum nu există în Superliga. Poate juca optar sau decar, atât în 4-2-3-1, cât și în 4-3-3. Este un fel de Tachtsidis, doar că e mai rapid și are o capacitate de efort mult mai mare. Dacă îl convingeți să vină în România, veți da o mare lovitură”, ar fi sunat caracterizarea lui Melegoni, conform surselor ProSport.

FC Rapid

FC Rapid. Sursa foto: Facebook

Rapid București are nevoie de un coordonator de joc care să fie constant și care să dirijeze întreaga echipă. Francezul Jayson Papeau a fost lipsit de constanță în debutul actualei stagiuni, în timp ce Florent Hasani sau Omar El Sawy nu au reușit să se facă remarcați. Melegoni ar putea să schimbe soarta Rapidului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Când îi expiră contractul lui Melegoni

Filippo Melegoni a debutat în curtea clubului Atalanta, renumit la nivelul fotbalului italian pentru multiplele talente pe care le-a lansat pe piață în ultimii ani. El a fost împrumutat pe la formații ca Pescara și Genoa, iar în iulie 2022, cea din urmă menționată a decis să îl transfere definitiv, în schimbul a 4.000.000 de euro.Pentru Genoa, Filippo Melegoni a jucat 45 de meciuri în toate competițiile.

Filippo Melegoni mai are contract cu Genoa până la data de 30 iunie 2025. Apoi, italianul ar putea ajunge la Rapid.Cotat la 1.200.000 de euro de Transfermarkt, italianul a evoluat în toate reprezentativele de tineret ale Italiei, de la U15 și până la U21.