Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul. Reguli stricte la cea mai controversată nuntă regală

Prințesa Norvegiei se mărită cu șamanul. Reguli stricte la cea mai controversată nuntă regală ​Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek. Sursa foto: Facebook

​Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek se vor căsători pe data de 31 august. La cea controversată nuntă regală sunt așteptați toți membrii familiei regale norvegiene și în jur de 350 de invitați din toată lumea. Evenimentul ca avea loc în localitatea Geiranger, aflată pe coasta de vest a Norvegiei.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită Durek Verrett

Așadar, peste câteva zile, prințesa Martha Louise a Norvegiei se va căsători cu Durek Verrett, un personaj controversat care susține că poate stopa procesul de îmbătrânire.

Recent, fiica regelui Harald al V-lea și a reginei Sonja, a patra în ordinea succesiunii la tron, a declarat că ​sunt „foarte entuziasmați” că se căsătoresc. Prințesa a mai spus că este „foarte fericită” și că abia așteaptă ziua nunții.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei, 52 de ani, este mama a trei copii. Prințesa a divorțat de scriitorul Ari Behn, tatăl fiicelor lor Maud, Leah și Emma, în 2017.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi castelPrințesa Martha Louise și Durek Verrett. Sursa foto: Facebook

După doi ani de la divorț, Ari Behn s-a sinucis chiar în ziua de Crăciun

După această tragedie, prințesa a spus că a decis să se mai mai căsătorească, dar după ce l-am cunoscut pe Durek, la un an după decesul fostului soț, s-a răzgândit. De asemenea, Durek Verrett, 49 de ani, se învârte în cercuri mari, iar printre prietenii de la Hollywood se numără Gwyneth Paltrow și Selma Blair și multe alte vedete.

Prințesa Martha Louise și Durek s-au confruntat cu numeroase critici de-a lungul timpului deoarece ajunsese să lucreze ca șaman, alții s-au arătat nemulțumiți de etnia lui, fiind primul afroamerican care va face parte dintr-o familie regală. În ciuda controverselor, cei doi am mers înainte cu relația lor, iar acum se vor îndrepta spre altar, chiar dacă au pierdut mulți prieteni

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ochelariPrințesa Martha Louise a Norvegiei și Durek. Sursa foto: Facebook

Prințesa Martha Louise are invitați de marcă

La nuntă vor participa prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei şi soţul ei, prinţul Daniel. De asemenea, vor fi prezrnți fratele prinţesei Victoria, prinţul Carl Philip, şi soţia acestuia, Sofia. Deocamdată cei patru membri ai familiei regale suedeze sunt cei mai de marcă invitaţi din străinătate.

Văr fi prezenți regele Harald al V-lea şi regina Sonja, în vârstă de 87 de ani, de asemenea, prinţul moştenitor Haakon şi prinţesa moştenitoare Mette-Marit.

Tabloidul Hello! a obţinut drepturile de exclusivitate de la nuntă, dar  familia regală norvegiană a exprimat anumite rezerve legate de drepturile de exclusivitate acordate.

Iar pentru a evita unele conflictele, șeful comunicării al Casei Regale a Norvegiei, Guri Varpe, a declarat că restul familiei regale norvegiene se va abține de la a face fotografii exclusive de la nuntă. Iar Netflix a anunţat că lucrează la un documentar despre povestea de iubire dintre prinţesa Martha Louise şi Durek Verrett.

Revista presei