Au crezut că dau o lovitură de imagine. Harry și Meghan, umiliți în Columbia

Au crezut că dau o lovitură de imagine. Harry și Meghan, umiliți în Columbia Prințul Harry și Meghan Markle. Sursă foto: Facebook/Prince Harry and Princess Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au primit critici după ce și-au încheiat vizita de patru zile în Columbia. Aceștia au călătorit la invitația vicepreședintelui Francia Márquez. Unii oameni au reproșat cuplului că imită un „turneu regal”.

O sursă a declarat că această călătorie a avut rolul de a ridica și confirma „statutul lor la Hollywood”. Dar în schimb, cei doi s-au confruntat cu comentarii negative și reacții împotrivă.  „Atât Meghan, cât și Harry sunt dornici să facă mai multe astfel de excursii. Este ceea ce le place să facă și ceea ce le-a plăcut cel mai mult cu privire la viața regală. Dar au fost lăsați stânjeniți de această ultimă reacție. Mai ales că s-au confruntat cu comentarii similare atunci când au mers în Nigeria” a spus sursa.

Turneul lui Harry și Meghan în Columbia

Călătoria lor a avut un scop umanitar, dar cei doi și-au dorit și prezență în presă, spun sursele. „Ei doresc să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a problemelor cu care se confruntă unele dintre aceste țări. Știu că profilul lor poate evidenția acest lucru. Ei știu, de asemenea, că aceste călătorii contribuie la ridicarea statutului lor la Hollywood și brandului lor. Ei nu vor să înceteze aceste călătorii. Dar nu sunt siguri ce să facă în continuare pentru a cuceri din nou pe toată lumea” spun surse familiare cu situația.

Cuplul s-a confruntat cu multe acuzații. Potrivit datelor, excursia lor a costat țara lovită de sărăcie 1,5 milioane de lire sterline numai în costuri de securitate. Dar, ministerul a declarat că ducele și ducesa de Sussex au finanțat călătoria cu „resurse proprii” cu ajutorul agențiilor internaționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lovitură de imagine

Cuplul a realizat săptămâna trecută al doilea său turneu internațional din acest an. Acesta a avut loc la doar trei luni după vizita lor în Jamaica. După cum a raportat Mirror, cititorii publicației au părut mai puțin impresionați de ultimul turneu al lui Meghan și Harry. Cei doi au renunțat la calitatea de membri activi ai familiei regale în 2020.

În cadrul turneului, au vizitat școli locale pentru a promova importanța alfabetizării digitale și a conștientizării sănătății mintale. De asemenea, au participat la un summit despre siguranța online. Atunci când au fost întrebați dacă cred că vizita cuplului a avut „mai mult impact” decât turneele Familiei Regale - 90% dintre cei aproximativ 6.015 de participanți au răspuns „nu”, conform Express .

Revista presei