Lucruri neștiute despre Oana Roman și Cătălin Botezatu. Mesajele care au dat-o gata

Lucruri neștiute despre Oana Roman și Cătălin Botezatu. Mesajele care au dat-o gata Sursa foto: Facebook/Oana Roman

Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre relația specială pe care o are cu celebrul designer Cătălin Botezatu. Fiica lui Petre Roman a scos la iveală lucruri pe care nimeni nu le știa până acum.

Oana Roman și Cătălin Botezatu, o relație de 34 de ani ținută ascunsă

Oana Roman și Cătălin Botezatu sunt prieteni adevărați de-o viață, iar atunci când trece prin momente grele este imediat lângă ea. Dar ceea ce o impresionează cel mai mult sunt mesajele pe care le primește de la creatorul de modă.

Fiica lui Petre Roman a spus că l-a cunoscut de pe vremea când era fotomodel, totul s-a întâmplat la o prezentare de modă a regretatei creatoare de modă Zina Dumitrescu, pe care-l considera fiul ei. De atunci s-a legat o prietenie care a rezista până în zilele noaste.

Mai exact, era după revoluție, în vara anului 1990, când s-a dus la Festivalul de la Mamaia. La deschiderea spectacolului a fost o prezentare de modă a Zinei Dumitrescu. Pe scări, povestește Oana, era Cătălin Botezatu și a întrebat „cine e băiatul ăsta?”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu 3 persoaneOana Roman. Sursa foto: Facebook

Toată viața l-a considerat cel mai frumos bărbat din lume

Oana Roman nu ascunde faptul că toată viața a crescut cu ideea „că cel mai frumos bărbat din lume era tata”. Darm după ce l-a văzut pe Cătălin, „a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata (...). Acela a fost primul impact al Oanei cu Botezatu.

Aceasta a spun că după acel eveniment s-au cunoscut și s-au împrietenit, iar „de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani”, a mai spus fiica lui Petre Roman. Nu uită, de asemenea,  situațiile critice din viața lor „în care Cătălin s-a bazat pe mine și pe foarte puțini oameni din jurul lui”.

Oana Roman a vorbit despre acel moment când a fost arestat, și spune că după  „ce a ieșit de acolo, de unde a fost fără voia lui și fără vreo vină reală, nu-l mai băga nimeni în seamă”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Sursa foto: Facebook

Oana Roman, despre mesajele care au dat-o gata

Fii ca lui Petre Roman a mai spus că designerul este genul de om care își oferă necondiționat ajutorul. Mai mult, spune că el este lângă ea „de fiecare dată când trec printr-un moment greu”. Și chiar dacă, spune Oana, „nu ne vedem fizic, mă sună, îmi scrie, pentru că știe că îmi place să citesc mesajele scrise de el”.

Cătălin Botezatu îi scrie cele mai frumoase mesaje, cu un impact extraordinar în acele momente când ea are nevoie de o vorbă bună: „Sunt aici. Te îmbrățișez, sunt cu sufletul lângă tine. Orice ai nevoie, te rog, sună-mă”.

Fiica fostului premier știe „că el este acolo și asta este foarte important” pentru ea, a concluzionat Oana Roman în interviul pentru ciao.ro.

Revista presei