Ianis Hagi, scos din planurile Glasgow Rangers. Motivul din spatele deciziei

Ianis Hagi, scos din planurile Glasgow Rangers. Motivul din spatele deciziei Ianis Hagi. Sursa foto: Instagram

Ianis Hagi se confruntă cu mari probleme la Glasgow Rangers. Recent, acesta a fost scos din structura echipei principale și trimis către a doua deținută de club. Conform informațiilor apărute în presa din Scoția, hotărârea ar fi fost luată pe fondul slabei pregătiri. Cele mai recente date arată că mutarea ar fi fost decisă la nivel de management.

Lovitură pentru Ianis Hagi

Fiul lui Gheorghe Hagi nu ar mai avea vreo șansă să ajungă sub coordonarea lui Philippe Clement. Presa din Scoția a arătat că decizia are legătură cu transferul pe care Ianis Hagi l-a așteptat. Cu toate acestea, antrenorul primei echipe de la Glasgow Rangers a adus în prim plan o altă variantă.

Conform tehnicianului, hotărârea a fost luată la nivel de conducere și nu ar mai exista șanse să fie retrasă, arată  Daily Record.

Decizia managerului Philippe Clement

Viitorul fotbalistului român pe Ibrox Park este incert. Acesta a fost mutat la a doua echipă a clubului Glasgow Rangers. Antrenorul a dat asigurări că hotărârea nu i-a aparținut, aceasta fiind luată la nivel de conducere.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ianis Hagi

Ianis Hagi. Sursa foto: Instagram

„Nu voi intra în detalii. Pot numai să spun că nu e decizia mea de a nu mai conta pe Ianis Hagi. Vă rog, nu vreau să vorbim decât despre jucătorii implicați acum la Rangers. Putem discuta despre transferuri doar în septembrie, când se închide mercato“, a explicat antrenorul belgian.

Ianis Hagi, pus pe liber. Discuțiile ar fi început înainte de cantonament

Reprezentantul primei echipe de la Glasgow a subliniat că renunță la internaționalul român. Potrivit acestuia, discuțiile legate de mutarea sa ar fi apărut înaintea cantonamentului de vară. Totodată, antrenorul a lăsat de înțeles că nu există vreo șansă să își schimbe opinia.

„A fost o discuție clară cu Hagi despre acest lucru înaintea cantonamentului de vară. Decizia e luată pentru mine. Vom vedea dacă vom reuși transferuri care vor fi bune atât pentru ei, cât și pentru club. Până acum, nu a fost cazul“, a adăugat acesta.

Fiul Regelui a avut un parcurs controversat la Glawsow Rangers. De-a lungul colaborării, fotbalistul român a avut 16 16 goluri și 21 de assisturi. În total, acesta a luat parte la 99 de meciuri ale echipei. După trei sezoane și jumătate, conducerea a decis să îl scoată din planurile primei echipe a clubului. Potrivit Daily Record, decizia conducerii ar avea legătură cu salariul jucătorului român.

Revista presei