Accident grav lângă Orhei. Patru răniți, dintre care doi copii

Accident grav lângă Orhei. Patru răniți, dintre care doi copii Accident. Sursa foto Pixabay

Un grav accident de circulație s-a pe o șosea din raionul Orhei, din Republica Moldova, în apropierea satului Peresecina.

Accident rutier cu patru răniți, lângă Orhei

În urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, patru persoane au fost rănite, printre care doi copii. Victimele accidentului rutier au fost duse la spitalul din Orhei.

Potrivit primelor informații din ancheta desfășurată de poliție la fața locului, se pare că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, a ieșit pe banda proprie pe contrasens și a lovit frontal un automobil condusă regulamentar de un șofer în vârstă de 36 de ani.

Un șofer de 64 de ani a intra pe contrasens și a lovit o familie cu doi copii

Potrivit secretarului de presă al poliției raionului Orhei, Elena Băetrău, serviciul unificat de urgență 112 a primit, duminică după-amiază un apel cu privire la un accident produs la kilometrul 34 al șoselei dintre Chișinău și Orhei, impact care s-a soldat cu rănirea unor persoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ancheta preliminară a poliției stabilit că șoferul în vârstă de 64 de ani, care conducea un Volkswagen Polo, circula pe șoseaua R-6 spre Chișinău, a intrat pe banda din sens opus și s-a izbit de un Renault Megane condus de un tânăr de 36 de ani, șofer, care venea spre Bălți”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Circulație îngreunată între Chișinău și Orhei, în urma acestui accident

„Drept urmare, șoferul autoturismului Volkswagen și trei pasageri din automobilul Renault - o femeie de 34 de ani și doi copii de 5 și 8 ani - au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru asistență medicală”.

„Testele cu aparatul etilotest au arătat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră alcool. Poliția urmează să stabilească împrejurările producerii accidentului”, a mai precizat sursa citată.

În urma accidentului, pe șoseaua dintre Chișinău și Orhei s-au format ambuteiaje de un circa kilometru, pe ambele sensuri.

Revista presei