Replică acidă a Biancăi Drăgușanu, după ce un fan i-a cerut bani. „Marș la muncă!”

Replică acidă a Biancăi Drăgușanu, după ce un fan i-a cerut bani. „Marș la muncă!” Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu nu se dezice, vedeta i-a dat o replică acidă unui fan care i-a cerut bani. Fără să stea prea mult pe gânduri, blonda l-a trimis la muncă, în stilul caracteristic.

În loc de bani, un fan a primit o replică acidă

Celebritatea vine la pachet și cu o mulțime de oameni care uneori au pretenții din cele mai năstrușnice. Așa se face că unul dintre urmăritorii Biancăi Drăgușanu s-a trezit să îi ceară bani. Ba chiar i-a lăsat și contul, ca să fie sigur că nu greșește ”adrisantul”. ”Bianca, te rog, bagă și mie ceva pe Revolut. Te iubesc! Mulțumesc”, a scris fanul. Desigur că la mesaj acesta a adăugat și o mulțime de emoticoane și inimioare. Acest lucru nu a înduplecat-o sub nicio formă pe blondină.

Screenshot

”Ai cumva o firmă Milogu’ sa? Marș la muncă”, i-a transmis aceasta fără drept de apel. De altfel, Bianca Drăgușanu a declarat în mai multe rânduri, că ea muncește foarte mult, acesta este și motivul pentru care își permite orice. Pe de altă parte, vedeta nu s-a ferit nici de colaborări controversate câtă vreme acestea i-au băgat bani în buzunar.

Bani din colaborări controversate.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a spus în trecut Bianca Drăgușanu. Aceasta are printre altele o afacere cu un atelier de croitorie, iar o ținută de la ea costă de la câteva sute de lei în sus. De altfel, ea este și imaginea acestui atelier. Printre altele, blonda mai are și alte contracte de imagine cu diferite firme.

Revista presei