Plecare de la Antena 1: Simt că am nevoie de o pauză

Plecare de la Antena 1: Simt că am nevoie de o pauză TV. Sursa foto: Dreamstime.com

O nouă demisie la Antena 1. O jurnalistă a decis să încheie colaborarea cu postul de televiziune și să se gândească la noi planuri de viitor. De-a lungul celor doi ani de colaborare cu trustul, aceasta și-a adus aportul în realizarea materialelor pentru Observator.

Cristina Filip pleacă de la Antena 1

Jurnalista a colaborat timp de doi ani cu Antena 1, perioadă în care a contribuit la realizarea numeroaselor materiale pentru jurnalele de știri.

Cristina Filip, Antena 1

Cristina Filip. Sursa foto: Instagram

Cristina Filip a decis să lase în urmă totul și să își încheie socotelile cu postul de televiziune. Jurnalista nu a vorbit despre vreo eventuală colaborare cu alt trust, însă a subliniat că are nevoie de o pauză.

„Simt că am nevoia de o pauză. Îmi iau un timp de gândire de două săptămâni.”, arată paginademedia.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

A colaborat timp de doi ani cu postul de televiziune

Cristina Filip a făcut parte din echipa Observatorului și a realizat numeroase transmisiuni de interes. De asemenea, jurnalista a contribuit la realizarea unor investigații difuzate în jurnalul de știri.

Aceasta a început colaborarea cu postul  în anul 2022, după ce a lucrat la Prima TV. Totodată, înainte de a intra în lumea televiziunii, jurnalista și-a desfășurat activitatea în presa scrisă.

Demisie la Antena 1

Cristina Filip a urmat cursurile  Facultății de Comunicare și Relații Publice din București. În ultimele luni, aceasta a adus în prim plan subiecte de interes precum cazul fraților Tate sau dosarul generalilor SRI.

De altfel, postul de televiziune a mai pierdut o jurnalistă în urmă cu patru luni. Este vorba despre Laura Nureldin, care ar fi rupt colaborarea după anumite tensiuni.

În perioada respectivă, aceasta susținea că i s-a impus să preia jurnalul de weekend, cu toate că ar fi refuzat acest lucru de mai multe ori. Mai mult, jurnalista menționa că rezultatele superficiale ale jurnalului nu țineau doar de eforturile prezentatorului, ci și de alte aspecte.

Revista presei