Ce avere colosală au de împărțit Benifer. Contract prenupțial și sutele de milioane de dolari

Ce avere colosală au de împărțit Benifer. Contract prenupțial și sutele de milioane de dolari Jennifer Lopez și Ben Affleck. Sursa: Twiter

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează în instanță și au de împărțit o avere cu foarte multe zerouri. Cea care a intentat procesul a fost cântăreața, deși zvonurile despărțirii erau deja pe piață de câteva luni.

Avere comună de 680 de milioane de dolari

Celebrul cuplu va avea de înfruntat un proces extrem de complicat de divorț. Asta pentru că cei doi protagoniști nu au dorit să semneze contract prenupțial fiind convinși de iubirea lor. Doar că n-a fost să fie nici de data aceasta, drept urmare Jennifer a intentat divorțul. Cei doi au achiziționat pee perioada căsătoriei o vilă care are o valoare de 60 de milioane de dolari. Au renovat-o, drept urmare casa ar valora acum 68 de milioane de dolari.

jennifer lopez si ben affleck

Sursa foto Youtube

De asemenea cei doi ar urma să împartă și veniturile pe care le-au obținut în perioada căsătoriei. Să fie oare acesta unul dintre motivele pentru care J LO și-a anulat și turneul, chiar dacă se vânduseră deja biletele? Cert este că indiferent câți bani au de împărțit, cei doi urmează să se confrunte în instanță cu privire la acest aspect.

S-au despărțit oficial din aprilie

Pe de altă parte, nu va exista o luptă asupra custodiei copiilor, fiecare dintre ei având copii cu alte persoane de care au divorțat. Chiar și așa, separarea nu pare să fie una ușoară, având în vedere că în ultimele poze de paparazzi niciunul dintre ei nu a părut fericit. Marea problemă pe care artista ar fi semnalat-o în cererea de divorț ar fi fost lipsa de interes al lui Affleck de a-și salva căsnicia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Documentele din instanță mai arată că cei doi nu mai formează un cuplu de la sfârșitul lunii aprilie. Cu toate acestea niciunul dintre ei nu a făcut primul pas către separarea oficială până acum. Cei doi nu și-au mai făcut apariția împreună la evenimente din februarie.

Revista presei