Accident între autocar cu 48 de pasageri și autoturism, în Bacău. Traficul, blocat

Accident între autocar cu 48 de pasageri și autoturism, în Bacău. Traficul, blocat Accident Bacău. Sursa foto: ISU Bacău

Bacău. Un grav accident rutier a avut loc duminică în județul Bacău. Un autocar în care se aflau 48 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină, aceasta din urmă ajungând într-un șanț.

Conform primelor informații, două persoane aflate în autoturism au suferit răni în urma coliziunii și au fost transportate la spital.

Accident grav în Bacău, între un autocar și o mașină

Accidentul rutier s-a produs peDN 2, drumul european 85, în localitatea Răcăciuni, și a implicat un autocar și un autoturism.

Conform informațiilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău, cele 48 de persoane din autocarul implicat au fost examinate de echipele de urgență și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

În contrast, dintre cele trei persoane aflate în autoturism, două au suferit răni și au fost transportate la spital de echipele SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean.

DN 2 (E85) este parțial închis, traficul desfășurându-se pe o singură bandă.

Accident Bacău

Accident Bacău. Sursa foto: ISU Bacău

Accident cu şapte victime pe DN 1, în judeţul Braşov

De asemenea, duminică la prânz, un accident rutier grav a avut loc pe drumul național 1 în județul Brașov, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Accidentul a avut loc DN 1 Braşov - Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.

În urma coliziunii violente, au fost înregistrate șapte victime, cinci adulți și doi copii.

Printre victime, un adult a fost declarat mort, iar altul se afla în stop cardio-respirator, fiind supus manevrelor de resuscitare de către medici.

Accident Brașov

Accident Brașov. Sursa foto: ISU Brașpv

Traficul a fost blocat

Copiii răniți sunt conștienți și au doar escoriații minore, iar trei dintre adulți, care sunt conștienți și cooperanți, au suferit diverse traumatisme, potrivit informațiilor furnizate de ISU Brașov.

În urma accidentului, circulația a fost complet oprită. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc coliziunea frontală.

Revista presei