Un cuplu, eliminat de la Insula Iubirii. Tensiunea a atins cote maxime

Un cuplu, eliminat de la Insula Iubirii. Tensiunea a atins cote maxime Concurenți Insula Iubirii. Sursa foto: Facebook/Temptation Island

Ultimul episod al sezonului 8 din Insula Iubirii, Antena 1,va fi difuzat pe micile ecrane în data de 28 august. Cu toate acestea, Radu Vâlcan a anunțat că un cuplu va părăsi emisiunea înainte de marea finală. Edițiile de săptămâna aceasta ale emisiunii Insula Iubirii au fost foarte dificile. Cornel Luchian s-a confruntat cu probleme de sănătate atunci când a văzut imaginile cu iubita sa. Iustina Loghin s-a îmbătat și l-a jignit pe cel care o ceruse de soție.

Insula Iubirii se apropie de final

Simona, Maria și Cristina au izbucnit în lacrimi când au văzut imagini cu iubiții lor și ispitele. Andrei și Dani au căzut în ispită și nu au mai ținut cont că au o relație. Se pare că și Rareș, cel mai cuminte concurent, va ceda înainte de marea finală.

Insula Iubirii

Insula Iubirii. Sursa foto Youtube

Concurenta Maria s-a apropiat inițial de ispita Marcel, zis Maluma, dar apoi și-a dat seama că are sentimente pentru ispita Alin. Ea a încheiat relația cu Dani, bărbatul cu care forma un cuplu. Cristina a început să petreacă mult timp cu Eric și a spus că vrea să se bucure de ce îi oferă insula. Iustina nu a căzut în ispită, dar a dansat lasciv și a băut multe shoturi cu Teo. Ea l-a și pupat pe acesta pe obraz și l-a luat în brațe.

Un cuplu va pleca înainte de marea finală

În promo-ul care se regăsesc secvențe din următoarele 3 ediții, prezentatorul TV Radu Vâlcan anunță un cuplu: „Este ceremonia finală a focului pentru voi.” El îi întreabă: „Plecați împreună, singuri sau alături de un alt partener?”. Nu se știe dacă vor pleca acasă Iustina și Cornel după ce acesta s-a simțit rău sau alt cuplu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan. Sursa foto: Facebook

Concurenții, gata de dream date

Înainte de a se revedea cu partenerii lor, concurenții vor avea un dream date cu ispita preferată. Ei vor petrece 24 de ore într-un cadru de vis cu ispita de care se simt atrași. Nu se știe cum vor pleca cuplurile din Thailanda, dar este clar că tensiunea a atins cote maxime.