Momente cumplite pentru Lamine Yamal, fenomenul Barcelonei. Tatăl său a fost înjunghiat

Momente cumplite pentru Lamine Yamal, fenomenul Barcelonei. Tatăl său a fost înjunghiat Lamine Yamal, jucător Echipa Națională a Spaniei. Sursă foto: Instagram

Puștiul vedetă de la Barcelona, Lamine Yamal (17 ani) trece prin momente grele după ce tatăl lui, Mounir Nasraoui  de 35 de ani a fost înjunghiat într-o parcare. El este în stare gravă la spital.

Drama lui Lamine Yamal: tatăl lui a fost înjunghiat

Presa din Spania relatează pe larg incidentul petrecut într-o parcare din Mataro, o localitate aflată în apropiere de Barcelona. Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, extrema dreapta a Barcelonei a fost înjunghiat.

Incidentul vine la exact o lună după ce puștiul fenomen al catalanilor a câștigat EURO 2024 cu echipa Spaniei, transmite presa spaniolă, citată de GSP.

Lamine Yamal

Lamine Yamal. Sursa foto Facebook

 Tatăl lui Lamine Yamal, pronostic grav

Atacul s-a petrecut într-o parcare din oraşul Mataro, aproape de Barcelona, unde tatăl lui Yamal locuiește, transmite publicația sportivă As.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl forbalistului a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au oferit inițial un prognostic grav. Între timp starea lui de sănătate s-a ameliorat iar echipa medicală a spus că viața lui nu mai este pusă în pericol de rănile suferite.

Tatăl lui Lamine Yamal a fost mutat la spitalul Can Ruti, din Barcelona.

Ce a transmis poliția despre atac

Incidentul a fost raportat de martori, iar poliția a venit la locul indicat pentru cercetări. Mai multe persoane care au văzut ce s-a întâmplat au fost audiate.

Autorităţile au început ancheta pentru a afla exact împrejurările acestui incident.

Încă nu este cunoscut motivul pentru care Mounir Nasraoui a fost atacat.

Pentru Yamal, această veste groaznică vine cu doar câteva zile înainte de debutul noului sezon.

Barcelona va juca în prima etapă din La Liga cu Valencia, pe 17 august.

Revista presei