Dan Șucu își verifică investițiile. Cum a fost surprins omul de afaceri. Video

Dan Șucu își verifică investițiile. Cum a fost surprins omul de afaceri. Video

Omul de afaceri, Dan Șucu pare să fie foarte interesat de investițiile pe care le face. Așa că nu se ferește să se dea jos din mașina luxoasă și să verifice cum merg lucrurile pe șantier.

Imaginile video mai jos

Omul de afaceri, foarte atent la banii lui

Dan Șucu a fost surprins de către paparazzi EVZ în timp ce era pe un șantier din Nordul Capitalei. Este posibil ca acesta să fie șantierul în care a a investit alături de un alt om de afaceri pentru un proiect imobiliar. Omul de afaceri este îmbrăcat casual și discută de zor cu unul dintre cei aflați pe șantier. Se pare că este interesat de diferite detalii legat de construcțiile în cauză.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel care îi este interlocutor îi explică fir-a-păr ce dorește să știe, după cum se poate vedea în imagini. Potrivit informațiilor din spațiul public, Dan Șucu alături de un alt om de afaceri a cumpărat un teren în Nordul Capitalei. Asta pentru că plănuiesc să construiască acolo un ansamblu rezidențial. La momentul cumpărării terenului PUZ-urile erau blocate, dar cei doi își exprimau optimismul legat de acest lucru.

Dan Șucu, sute de milioane în imobiliare

Dacă nu au obținut autorizația de construcție, atunci Dan Șucu s-a dus să capete experiență pe un alt șantier. Mai ales că omul de afaceri este recunoscut pentru seriozitatea cu care ia în serios fiecare afacere. Investiția pe care cei doi plănuiesc să o facă în acest proiect imobiliar este de 150 de milioane de euro.

Acesta nu este singurul proiect imobiliare în care s-a implicat Dan Șucu. Acesta a mai investit într-un astfel de ansamblu de case, de această dată, în zona Pipera. Prețurile pentru aceste imobile încep de la 170 de mii de euro și pot ajunge la 220 de mii de euro.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Revista presei