Tragedia din parcul Pantelimon. Proprietarul mașinii, declarații care schimbă tot

Tragedia din parcul Pantelimon. Proprietarul mașinii, declarații care schimbă tot Accident Pantelimon. Sursa foto: Captură video

București. Dosarul accidentului de lângă parcul Pantelimon devine tot mai complicat, după ce proprietarul vehiculului implicat în incidentul tragic și-a modificat declarațiile anterioare date în fața procurorilor.

Un copil de nouă ani a murit pe loc, iar sora sa a rămas fără un picior după ce un adolescent de 17 ani, aflat la volanul mașinii, a intrat frontal în ei.

Proprietarul mașinii din accidentul de lângă parcul Pantelimon, noi declarații

Proprietarul mașinii, care este unchiul unuia dintre tineri, a fost audiat de procurori împreună cu cei doi adolescenți.

În fața acestora, bărbatul a declarat că maşina ar fi fost ridicată din service de cei doi tineri fără consimțământul său.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu i-am dat-o, i-am dat să-mi facă toba la maşină şoferului, nu i-am dat-o băiatului acela, n-a fost nici în curtea mea. Am camere în maşină, i-am zis poliţiei”, a spus bărbatul.

Inițial, bărbatul a susținut că l-a trimis pe nepotul său, care avea permis de conducere, să ridice mașina din service, potrivit antena3.ro.

Băiatul de 17 ani, arestat preventiv

„Am dat mașina să o repare că aveam toba stricată la ea și l-am trimis pe nepotul meu cu băiețașul ăsta și ce s-a întâmplat... am rămas șocat. A venit poliția și mi-a spus: domne, aveți un Logan alb, sunteți proprietarul.

Când mi-a zis poliția am rămas trăsnit, eu știam că mașina e la mecanic să o repare, am și declarat, a spus proprietarul mașinii cu care au fost loviți cei doi copii” spunea proprietarul mașinii, imediat după accidentul de lângă parcul Pantelimon.

Accident Pantelimon Politia

Accident. Sursa foto: Captură video

Adolescentul de 17 ani, despre care poliția afirmă că era la volanul mașinii implicate în accident, se află în arest preventiv, în timp ce celălalt tânăr, în vârstă de 19 ani, care se afla alături de el, este supus măsurii controlului judiciar.

Autorul accidentului de lângă parcul Pantelimon ar fi consumat substanțe interzise

Raportul medical a indicat prezența de heliu și azot în organismul tânărului, substanțe care sunt frecvent utilizate și ca droguri.

Autorul accidentului de lângă parcul Pantelimon a admis în fața anchetatorilor că a suferit o pierdere temporară a cunoștinței, după producerea tragicului accident.

Revista presei