Imagini rare cu iubita lui Carla’s Dreams. Ea nu poară mască. Foto

Imagini rare cu iubita lui Carla’s Dreams. Ea nu poară mască. Foto Carla’s Dreams. Sursa foto: Instagram

București. Carla’s Dreams este unul dintre cei mai discreți artiști. El a reușit să își ascundă chipul, dar nu și iubita. Cântărețul a fost căsătorit în trecut, dar a divorțat după cinci ani de căsnicie. Soția acestuia nu ar fi putut accepta programul lui haotic. În prezent, acesta are o relație cu un model din Republica Moldova.

Carla’s Dreams se iubește cu un fotomodel

Carla’s Dreams formează un cuplu de 6 ani cu Andra Mirona Axentoi. Aceasta este model internațional și a fost personajul principal în mai multe pictoriale. Datorită formelor bine definite, dar și a frumuseții, Andra a reușit să-l dea pe spate pe artist. Aceasta a apărut și în filmările lui Madei Dima, Bromania.

Carla s Dream și iubita

Carla s Dream și iubita. Sursa foto Cancan

De ce poartă mască Carla’s Dreams

Artistul a explicat și de ce nu vrea să își arate chipul. Prima persoană din showbiz care l-a văzut pe cântăreț fără mască a fost Mihai Morar.

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, asa ca sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștinț aproape bolnavicioasă.”, a declarat artistul pentru Mihai Morar.

Ne puteți urmări și pe Google News
Carla s Dream

Carla s Dream. Sursa foto Facebook

A divporțat în 2017

Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, s-a căsătorit cu Nelea Motricala în anul 2010 și a fost la un pas de divorț în 2013. Căsnicia lor a durat până în 2017. Soția acestuia ar fi fost nemulțumită că nu primește atenție și că artistul pleacă des în concerte.

Nelea Motricala, care ocupă o funcție de conducere în cadrul unei agenții de turism din Republica Moldova, s-ar fi simțit singură și a decis să încheie relația. Nici femeia și nici solistul de la Carla’s Dreams nu au participat la ședința de judecată în cadrul căreia s-a luat decizia separării. Ambii și-au trimis avocații la proces. Artistul nu a dorit să dea detalii despre divorț. Nici fosta lui soție nu a vorbit niciodată despre ce s-a întâmplat.

Revista presei