Cadoul ratat al Prințului William pentru Kate: Nu mă lasă niciodată să uit

Cadoul ratat al Prințului William pentru Kate: Nu mă lasă niciodată să uit Kate și William. Sursa: Arhiva EVZ

Marea Britanie. Prințul William a recunoscut că un cadou pe care i l-a cumpărat cândva lui Kate Middleton nu a fost bine văzut, chiar dacă lui i s-a părut o „idee bună la momentul respectiv”. Cei doi s-au cunoscut în 2001, în timp ce studiau la Universitatea St. Andrews din Scoția. În 2011, s-au căsătorit la Westminster Abbey din Londra.

Prințul William a povestit tot

William a povestit că i-a cumpărat lui Kate Middleton o pereche de binocluri și că aceasta nu a fost încântată.

Kate Middelton și William

Kate Middelton și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Odată i-am luat soției mele o pereche de binocluri - nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta a fost la începutul curtenirii - cred că asta a pecetluit înțelegerea. Nu a mers bine.Sincer, nu am idee de ce i-am cumpărat o pereche de binocluri, părea o idee bună la momentul respectiv.”, a spus el.

Le-a adus cadouri

La începutul acestui an, William a luat acasă cadouri pentru Prințesa Kate și copiii lor, în urma unui angajament cu personalul Forțelor Armate. Fiul regelui Charles și-a încheiat primul angajament în calitate de colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei pe 13 mai, în timpul căruia a primit cadouri pentru familia sa.

Ne puteți urmări și pe Google News
Wiliam și Kate Middleton

Kate și William. Sursa foto: Arhiva EVZ

Acesta a primit o învelitoare tartan pentru Kate, o eșarfă pentru el și elicoptere din lemn pentru copiii Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani, și Prințul Louis, șase ani. Fanii l-au felicitat pe William că s-a gândit la familia lui și că a venit acasă cu cadouri, dar soția sa nu a fost prea încântată.

Fanii l-au lăudat pe Prințul William

Un fan a spus: „Frumos din partea lor să se gândească la Prințesa noastră de Wales. Bărbații noștri galanți în uniformă.” Altul a adăugat: „Niște gesturi atât de grijulii.”,potrivit express.co.uk.

Chiar dacă prințul William încearcă să îi face surprize lui Kate Middleton, situația nu e roz. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer și încearcă să se facă bine. În urmă cu câteva lunu s-a zvonit că fiul cel mare al regelui Charles are o amantă.

Revista presei