Kate Middleton, singură și izolată. Abia acum a vorbit

Kate Middleton, singură și izolată. Abia acum a vorbit Kate Middleton. Sursa foto: Captură video

Marea Britanie. Kate Middleton a povestit despre un moment dificil din relația cu prințul William. Cei doi au fost nevoiți să locuiască pe insula Anglesey, sau Ynys Môn, din 2010 până în 2013, din cauza jobului lui William ca pilot de căutare și salvare în cadrul Royal Air Force (RAF).

Kate Middleton, singură și izolată

Prințesa Kate a povestit că s-a simțit singură și izolată în perioada în care a locuit în Anglesey și că a suferit foarte mult. „Am fost atât de izolată, atât de izolată”, a spus soția lui William.

Ea a declarat că după ce l-a născut pe George, Prințul William făcea ture de noapte și că nu a putut să o ajute cu micuțul. Aceasta a spus că nu avea pe nimeni alături și că a fost nevoită să se descurge singură și să găsească putere pentru a trece peste.

Kate și William

Kate și William. Sursa foto Youtube

Cum arăta proprietatea din Anglesey

În Anglesey sunt doar ferme, iar prințesa Kate se ocupa de casă și de prințul George. Ea și prințul William locuiau într-o casă cu patru dormitoare, Bodorgan Hall, dar acesta venea rar acasă. Vila în care stăteau avea acoperiș din ardezie galeză de proveniență locală și ferestre mari. Proprietatea avea un hambar, grădini mari, o peluză și un parc de cerbi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Proprietatea din Anglesey

Proprietatea din Anglesey. Sursa foto Youtube

Kate și William au plătit o chirie de numai 750 de lire sterline pe lună lui Sir George Meyrick, care deține proprietatea și domeniul din Anglesey. Cei doi au părăsit Anglesey în 2013, când George era gata să meargă la Palatul Kensington.

Prințul William, îndrăgostit de Anglesey

Chiar dacă prințesa Kate s-a simțit singură în Anglesey, prințul William a spus că acesta este locul lor de suflet și că speră să revină aici cu toată familia. „Această insulă a fost prima noastră casă împreună și va fi întotdeauna un loc extrem de special pentru noi doi”, a spus el.

RAF Valley din Anglesey, în nordul Țării Galilor, este singura stație RAF din Țara Galilor și găzduiește Școala de pregătire pentru zbor nr. 4 (4FTS), pentru următoarea generație de piloți de vânătoare din Regatul Unit.

În Anglesey, fiul regelui Charles a luat parte la multe încercări de salvare, precum și la o misiune de șase săptămâni în Insulele Falkland, potrivit express.co.uk.