Harry și William au provocat o mare tragedie. Prințesa Diana ar avea inima frântă

Harry și William au provocat o mare tragedie. Prințesa Diana ar avea inima frântă Prințesa Diana. Sursa foto Arhiva EVZ

Marea Britanie. Expertul regal Richard Kay a declarat că regretata Prințesă Diana ar fi avut „inima frântă” dacă ar fi asistat la războiul din prințul Harry și prințul William. El consideră că fosta soție a regelui Charles ar fi fost singura persoană care ar reușit să-i împace.

Prințesa Diana ar fi fost dezamăgită

Cei doi frați au început să se certe după ce prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la rolurile lor de membri ai familiei regale în 2020. Richard Kay, care a fost foarte apropiat de fosta soție a Regelui Charles, a declarat că Harry și William s-au certat pe moștenirea Prințesei Diana și că au distrus totul.

Prințesa Diana

Prințesa Diana, William, Harry și Regele Charles. Sursa foto: Arhivă EvZ

„Ei s-au luptat pentru moștenirea Dianei, au distrus moștenirea Dianei, și au ales care parte li se potrivește cel mai bine. Cred că este o mare tragedie. Ceea ce știam despre Diana era, în primul rând și mai presus de toate, dragostea ei pentru fiii ei, care era clară pentru întreaga lume, îi iubea pe acei băieți. Cred că i s-ar fi frânt inima”, a spus expertul regal.

Doar Prințesa Diana ar fi reușit să-i împace

El consideră că Prințesa Diana ar fi reușit să îi împace pe Harry și William și că nu ar fi acceptat să se ajungă la scandalul care este în ziua de azi în Familia Regală.

Ne puteți urmări și pe Google News
harry și william

Prinții Harry și William / sursa foto: captură video YT

„Marea întrebare este: s-ar mai fi întâmplat dacă Diana ar mai fi fost cu noi? Părerea mea este că, probabil, nu s-ar fi întâmplat, deoarece ea ar fi rămas figura pivotală în viața celor doi și ar fi împiedicat producerea consecințelor”, a spus aceasta.

Cearta ar fi pornit de la Meghan Markle

Prinții Harry și William au avut o relație foarte rece în ultimii ani. Prințul de Wales nu și-a văzut fratele mai mic în timpul călătoriei sale în Marea Britanie în luna mai. Prințul Harry a venit să își vadă tatăl după ce a aflat că are cancer, dar nu și pe William. Expertul regal a declarat că cei doi frați s-ar fi certat din cauza lui Meghan Markle. William i-ar fi spus lui Harry să nu grăbească relația cu fosta actriță.

Expertul regal a mai spus că Prințesa Diana ar fi fost foarte mândră de Prințul William și Kate Middleton. „Cred că ar fi fost mândră de William și Catherine și ce ediție elegantă au făcut și cum au intrat fără probleme în locul ei și al lui Charles cu o familie tânără”, a adăugat el, potrivit express.co.uk

Revista presei