Biden, petrecere cu înghețată pentru echipa sa

Biden, petrecere cu înghețată pentru echipa sa Joe Biden se află într-o vizită de stat în Franța. Sursa Foto: Twitter/X

Președintele Joe Biden și soția sa, Jill, au găzduit joi un eveniment de mulțumire pentru sute de membri ai echipei care au lucrat la campania de realegere. El s-a retras în urmă cu trei săptămâni.

Judecând după corturile de securitate, locația a oferit o doză de nostalgie politică. Membrii echipei s-au întâlnit cu Biden la The Queen, un loc care a jucat un rol crucial în campania sa de succes din 2020. Deseori, el se adresa publicului de pe scena teatrului.

Gestul de apreciere al lui Biden

După ce s-a retras din cursă, Biden a dorit să își arate aprecierea pentru munca echipei din ultimul an și eforturile lor continue în sprijinul vicepreședintei Kamala Harris, care l-a succedat ca nominalizată democrată. Aceasta este informația unui interlocutor familiarizat cu planurile președintelui. El a oferit detalii despre evenimente, dar a insistat pe anonimat pentru a discuta aranjamentele.

Evenimentul a inclus mâncare și, în mod natural pentru Biden, înghețată, preferata sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mass-media nu a fost invitată la eveniment. Însă, un participant a spus că Biden și soția sa au susținut discursuri și au făcut fotografii cu membrii echipei.

Președintele a menținut un profil mai scăzut de când a părăsit cursa prezidențială, ca răspuns la pierderea încrederii în abilitatea sa de a-l înfrunta pe Donald Trump după dezbaterea dezastroasă din 27 iunie cu rivalul său.

A redus programul său de călătorii și a organizat mai multe întâlniri de informare închise.

Biden a continuat să se implice în unele activități proeminente, cum ar fi lucrul la un schimb de prizonieri cu Rusia, care a rezultat într-un acord internațional care a eliberat douăzeci de persoane.

Locul special al lui Biden

The Queen, sala de concerte din centrul Wilmingtonului unde Biden s-a întâlnit cu echipa, a jucat un rol crucial în alegerile din 2020. Biden obișnuia să organizeze evenimente acolo din cauza pandemiei care a limitat adunările publice și călătoriile. A folosit spațiul pentru a ține conferințe de presă și a ține discursuri.

Clădirea a fost inițial un hotel din secolul XIX, popular printre marinari călători, conform site-ului venue-ului. Între 1916 și 1959, a fost transformată într-o sală de cinema. Mai târziu, a fost abandonată și a avut parte de o degradare în următorii 50 de ani. The Queen a fost redeschisă în 2011 ca un loc de muzică, potrivit AP News.

Revista presei