Jason Momoa, avere de milioane. Cum a reușit Khal Drogo această performanță

Jason Momoa, avere de milioane. Cum a reușit Khal Drogo această performanță

Jason Momoa a reușit să strângă din cariera actoricească o avere de milioane. Desigur că la această performanță l-au ajutat farmecul său aparte, dar și privire pătrunzătoare. Cu toate acestea publicul a descoperit că Momoa este mai mult decât atât și poate interpreta roluri complexe.

Modelul Jason Momoa a făcut o avere când a trecut la actorie

La începuturile sale, actorul a fost model. A fost observat de producătorii Baywatch Hawaii și acela a fost momentul de cotitură în cariera sa. După acest debut, a jucat apoi în rolul lui Ronon Dex în seria SF Stargate Atlantis. În acest fel, Momoa a atras atenția celor din industrie. Mai ales că acest rol i-a evidențiat capacitatea de a îmbina acțiunea cu profunzimea gândirii. Și a arătat celor din industrie că este pregătit pentru succesele viitoare.

Ascensiunea lui Momoa la faima internațională a venit odată cu interpretarea lui Khal Drogo în Game of Thrones de la HBO. Performanța sa din serial a deschis porțile către roluri mai proeminente. Așa că după acest rol a venit și cel de Aquaman în DC Extended Universe. Momoa a debutat ca Aquaman în Justice League și a reluat rolul din filmul solo Aquaman, care a încasat peste 1,1 miliarde de dolari la nivel mondial, stabilindu-l ca actor principal. Pentru primul film Aquaman, Jason Momoa a primit un salariu de 3 milioane de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apariția in Fast X, a contribuit la creșterea veniturilor sale

Acesta a crescut la 7,5 milioane de dolari cu stimulente de împărțire a profitului. În 2023, Momoa și-a extins repertoriul alăturându-se distribuției Fast X în rolul principalului antagonist, Dante Reyes.

Acest rol a adăugat un alt blockbuster CV-ului său, contribuind la veniturile sale totale de box office, depășind 2 miliarde de dolari. Astăzi, averea netă a lui Jason Momoa este evaluată la 40 de milioane de dolari.

Revista presei